littleflair18 0 Napisano Luty 1, 2013 Witam, czy mogę wykonywać ćwiczenia tylko na uda i pośladki? Czy konieczne jest również ćwiczenie na brzuch itd? Ogólnie chce się skupić na pośladkach i udach. Zaczynam od dziś. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdikjadajdkk Napisano Luty 1, 2013 jak chcesz to możesz ćwiczyć nawet na jedno udo w czym problem? należysz do jakieś sekty , która nakazuje wykonywanie ćwiczeń na brzuch ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleflair18 0 Napisano Luty 1, 2013 po prostu nie wiem czy jest sens ćwiczyć tylko te partie, czy to nie będzie źle wyglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ula+30 Napisano Luty 1, 2013 a co konkretnie chcesz wyćwiczyć? wpisz w gogle zobacz filmy i ćwicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dede; Napisano Luty 1, 2013 źle wyglądać w jakim sensie? , nie bardzo wiem o co ci chodzi, co ty włąściwie chcesz osiagnąć , bo chyba coś czytałęm ,że ty chcesz przytyć, tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littleflair18 0 Napisano Luty 2, 2013 w udach 5 cm więcej bym chciała mieć, wykonuje ćwiczenia Mel B. na początek tylko te, od jutra zaczynam trochę więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach