Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młodociana Piromanka

POMOCY JESTEM GRUBA!!!

Polecane posty

ale pustki, co tam u was słychać? mi już całkiem odbija zapisałam się na nauke pływania - zawsze chciałam to zrobić ale jakoś nie miałam odwagi. teraz postanowiłam to zrobić. pewnie ze wstydze sie włozyc strój ale musze wkoncu siebie polubic a wtedy wszystko podobno łatwiej przychodzi.. wiem ze dam rade i schudne przynajmniej te 10 kg --- powolutku ale dam rade. chyba zaczynam zdrowe odchudzanie a nie jakies błyskawiczne chudniecie a potem jojo- dorosłam NARESZCIE . trzymajcie sie i piszcie co u was

Mam nadzieję, że ci się laseczka uda :) Ja sobie dalej trwam w swojej diecie, ale myślę, że niebawem zacznę coś tam dokładać, bo w końcu trzeba jakoś znormalnieć :P Myślę, że jak co tydzień 100 sobie dołożę to będzie fajnie...ale zdrowe rzeczy typu kasza, twarogi i tak dalej :P

hej jak zwykle jak ja jestem to nikogo tu nie ma, no trudno u mnie ok od nastepnego tyg zaczynam basen i skalpel ewki chodzakowskiek , cos mi sie tam powoli ruszyło . trzymajcie sie pa

Hej. Aniu z tym basenem- to supr pomysł- ja też zapisałam się na naukę pływania i wyobraź sobie, ze wczoraj miałam 3 lekcję i sama bez pomocy przepłynęłam 2 baseny, a nie pomyślałam w życiu, że się nauczę- trzymam kciuki:)

No ładnie, ładnie!! A dzisiaj proszę grzecznie i bez pączków laseczki :) Ja sobie w ramach słodkiego na kawkę dobrą z moim facetem idę dzisiaj...ewentualnie na sorbet się skuszę :)

agula ja sie tak boje wody ze nie wiem czy dam rade ale musze spróbować dla dzieciaków tak niechętnie chodzę na basen przez to ze nie umiem pływać .zobaczymy ale że ja na 3 lekcji będe pływała to tego sobie nie mogę wyobrazic . zdolna jesteś fajnie . ja od dzisiaj jestem na samej kaszy jaglanej i tak mam zamiar do poniedziałku a od wtorku mż . daję sobie czas do maja na zrzucenie 10 kg myślę że to spokojnie realne jest. zapisałysmy się z koleżanką też na aerobik na basenie i włączamy do tego wszyskiego saune wszysto to zaczynamy od poniedziałku no i skalpel jak już pisałm ale mam plany ale musze je zrealizowć zrobiłam sobie na kompie taką tabelkę na kazdy dzień ze wszystkimi zajęciami które mam zrobić tak będzie mi dużo łatwiej się kontrolować - mmysle że to jest dobry pomysł. zero pączków ale kawka chętnie.

Gość gość
Ja z kolei nie potrafiłam do tej pory odmówić sobie słodyczy ale odkąd stosuje suplement Aqua Slim to trochę mniej jem.

Witam! Suplement diety AquaSlim powoduje właśnie ograniczenie apetytu, co w konsekwencji pozwala przyjąć mniejszą ilość kalorii i dzięki temu waga spada. Warto także pamiętać aby suplement właściwie wspomagał proces odchudzania należy stosować zróżnicowaną, niskoenergetyczną dietę oraz być aktywnym fizycznie. W razie pytań jestem do Państwa dyspozycji. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
właśnie zaczynam swoją przygodę z Aqua Slim dodatkowo będę biegać co 2 dni

Bardzo miło to słyszeć, a więc nie pozostaje mi nic więcej jak życzyć Pani powodzenia! Zapraszam do zaprezentowania wyników swoich starań za jakiś czas na forum. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Ten aqua slim to chyba w saszetkach jest, tak? Ile go można dziennie pić?

Tak, zgadza się. Zalecana dzienna dawka suplementu diety AquaSlim to zawartość jednej saszetki (10g). Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim