Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolowinad5

czemu tak wielu tu facetow mimo ze to magazyn dla kobiet

Polecane posty

Gość wolowinad5

rozpasalo sie to meskie bydlo knurki i chrumkaja te swiniaki kurde gnoja to damskie forum swa swinskoscia

Gość produkcja pustaków
bo inaczej spadłyby zyski z reklam kafeterii a ty z nudów zrobiłabyś obiad trzydaniowy zamiast posiłku regeneracyjnego jednodaniowego :classic_cool:

choćby tylko po żebyś miała zagadkę wieśniaczko a jak już chcesz wiedzieć to pomyśl sama trochę i dojdz do tak banalnych wniosków sama nazwa forum więc ktoś taki jak ja trafiając tu przez przypadek mogę potem odwiedzać tę stronę bo widzisz na pierwszy rzut oka tutaj nie zawsze widać czy swą opinię wyraże akurat dziewczynie czy też jakiemuś dziadowi spod monopolowego;)

Gość wolowinad5
nie obrazaj wiesniar a pozatym mezczyzni nie powinni miec prawda do wypowiedzi powinno chowac sie ich do obory a nie wystawiac na widok publiczny takie jest moje zdanie.

Gość wywywtytw
ostry gracz wie o czym mówi, jako naukowiec z 25 letnim stażem pracy związanej z mikrobiologią, genetyką i immunologią obleciał już wszystkie babskie fora w sieci, także jak poleca Ci Wizaż, to wie co mówi :classic_cool: 🖐️

Gość Mały Ksionż.
bez facetów to byście się tu lizały po jajnikach inteligentne babeczki :P

Gość wywywtytw
o, teraz Ostry Gracz będzie reprezentował akademicki poziom profesora :D:D to gdzie studiowałeś tę mikrobiologię, na Akademii Rolniczej w Łowiczu stuleju? :D

Gość wolowinad5
nie jestem feministka do cholery chcialam tylko sie poklocic po ciezkim dniu a nie ma nic fajniejszego od najezdzania na nieznajomych ludzi w necie poniewaz nie mozna wyzyc sie na kims w swoim otoczeniu mysle ze forum to spelnia pozytywne funkcje dla spoleczenstwa zmniejsza liczbe morderstw przez sfrustrowane lesby takie jak ja

kto tu obraża?sama do obory tępa strzało,jeśli Ci nie pasuje to do prezydenta a gdzie skoro jesteś ograniczona,ale poczekaj na zwolenników to może Ci wskażą właściwy kierunek

Gość wolowinad5
do prezydenta sie nie zwroce bo facet a jak wiadomo mezczyzni to najwieksze zlo na swiecie wole lizac jajniki