Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to normalne??

Bardzo ruchliwy maluszek 16 tc??

Polecane posty

Witam, jestem w 16 tc do lekarza jeżdżę dość często, bo co dwa tygodnie, mam z ciążą problemy jest nisko osadzona. Przy każdej wizycie mam robione badanie usg i za każdym razem dzidziuś się strasznie wierci, kręci na wszystkie strony. Czy wasze maluchy też są tak ruchliwe?

ja jestem aktualnie w 35tyg, ale jak bylam wlasnie chyba w ok 16-20 na wizycie i lekarz chcial malej pomiary porobic to sie nia nameczyc bo sie tak wiercila strasznie ze nie mial nawet paru sekund spokoju zeby przeplywy sprawdzic :) Wiec chyba to normalne. Teraz tez z niej wiercioch :P

kejjti dziękuję za odpowiedź, bardzo się martwię, bo to moja pierwsza ciąża, boję się, że ją stracę, zwłaszcza, że maluch jest dość nisko, a właśnie na usg nie da się go nawet zmierzyć raz go widzę przodem raz na kolankach potem tyłek pokazuje no wiercioch :)

Gość moj oprocz tego ze byl
Wiercioch,to doslownie staral sie odsunac od siebie glowice usg. Tzn miejsce w ktorym byla przykladana do brzucha. Szkoda mi go wtedy bylo,bo najwyrazniej mu sie to nie podobalo. Teraz 35 tc i dalej sie wierci jak szalony.

Gość nie, nie normalne że sie rusza
:o tak jak ty jesteś nienormalna wyszukując jakiś chorych rzeczy ! jak coś cie niepokoi to od tego jest lekarz i wizyta u niego a nie kafeteria!