Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna7855

Jak można przytyć?

Polecane posty

Gość martyna7855

Hej. Mam problem a próbowałam już wielu sposobów. Generalnie to jestem chuda. Bardzo nawet. Mam 182cm a ważę 59kg. Nie, nie mam anoreksji, uwierzcie, że co jakiś czas mam na to badania i wyniki zawsze są dobre : ) Moje wymiary to 77/60/88. Jem strasznie dużo. Mam apetyt, ale ,,obżeram się" głównie z chęci bycia grubszą. Nie udaje mi się to. Cały czas coś jem. Jem więcej niż moje koleżanki, ale nie wpycham w siebie jedzenia na siłę, po prostu jem sporo, tyle potrzebuję. Więc dlaczego nie potrafię przytyć? Bębe wdzieczna za każdą pomoc :)

Gość martyna7855
halo? czy ma ktos jakis pomysł? :) pomocy

Gość kasandraaaaa
Dziewczyno ale masz problem..zacznij stolowac sie np w Mcdonalds. Pamietasz Super Size me?Koles stolowal sie miesiac w MC ( 3 posilki)przytył 8 kg

Gość martyna7855
McDonald odwiedzam bardzo często, uwielbiam ich jedzenie : ) ale niestety, mimo, że jem po kilka cheeseburgerów, nic to nie daje ;c

Gość kasandraaaaa
nie wierze...jedzac jedzenie mcdonalds 3 razy dziennie( w tym np dwa zestawy)nie ma szans nie przytyc. Do tego jedz słodycze..generalnie wiele kobiet oddalyby wszystko zeby miec taki problem. mozesz jesc co chcesz a ty marudzisz:)

Gość kasandraaaaa
chyba ze masz tasiemca...

Gość martyna7855
tak, wiem, jem co chcę, ale nie chcę być aż tak chuda. Z tym tasiemcem to nie jestem za bardzo w temacie, tzn. można w jakiś sposób go wykryć?

Gość kasandraaaaa
badanie kału

Gość martyna7855
no dobra, to zapytam sie o to mojego lekarza. A tak poza tym, to co mogłoby być jeszcze powodem?

Gość martyna7855
podbijam :)

Po prostu tak masz i musisz z tym żyć :) Też kiedyś myślałem że nie da rady przytyć, ale wszystko sie da :)