Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka7775

trzecia ciaza

Polecane posty

Gość asiulka7775

witam.jesTem w piatym tyg ciazy,a to moja trzecia ciaza(synek skonczone w grudniu 3laTa a corka w maju 2 mam 23. wiec troche za duzo dzieci jak na Ten wiek.dodam ze jesTem mezatka 4lata.ktos byl w podobnej sytuacji?

Gość asiulka7775
jezeli jestes tutaj po to zeby ublizac to dowidzenia ...........

to forum schodzi na psy, jest kilka takich które mają kompleksy i się wyżywają. co tu się dzieje? co za chamice? zjakiś wsi? matki hahaha matki??? jakie matki, sfrustrowane zapuszczone baby.

Gość asiulka7775
pisze z tel.komus moja os nie odpowiada?nikogo nie wyzywam ani nikomu nie ublizam

Gość tarararrararararra
No za dużo tych dzieci... ja mam 23 i jestem na początku pierwszej ciąży-i wiem,że to za wcześnie.Ale cóż.Trzeba żyć dalej i zaczynamy się z mężem przyzwyczajać do myśli,że nie będziemy już sami:) Tobie bardzo współczuje.Ja bym na pewno nie dała rady.Boję się że nie poradzę sobie z jednym,że nie będę potrafiła się nim zająć.Przeraża mnie to:/ A Ty w moim wieku i z 3 dzieci-podziwiam Cię kobieto. Ale dziwi mnie to,że jesteście troszkę nieodpowiedzialni...pewnie 1 to była wpadka,drugie raczej też,bo synek był malutki jak zaszłaś w 2 ciążę,a teraz 3??? Jak Wy sobie poradzicie?A Twoje studia,jakaś szkoła,praca? Nie żal Ci straconych lat?Przy jednym dziecku można sobie pozwolić na wakacje,porządne zakupy i w miarę dobre życie,a przy trójce??? Nie męczysz się fizycznie i psychicznie?

Gość torata
nie jestem w twojj sytuacji, ale bardzo Ci zazdroszczę, wiele bym dała, żeby moc sie zamienić... ja mam 30 lat i na razie 0 dzieci, niestety.... a bardzo chciałabym mieć... Docen to, że masz... nie jestem w stanie zrozumiec twojej sytuacji, bo w niej nie jestem, ale wyobrazam sobie, że jest Ci ciężko. Znam wiele kobiet bardzo mlodych mających trojk e dzieci, jest ciężko, ale daja rade, kwestia organizacji i chęci.

Gość asiulka7775
daje sobie z dwujka dzieci wspaniale rade.jesTem na urlopie wych narugie dziecko.jestesmy na wnajmie v mojego wujka mieszkanie 3pokojowe i naprawde zyjemy dobrze.wiem ze 3ciaza to wyzwanie ale niesTety trzeba sie na poczatku przemeczyc ale napewno bedzie dobrze.tylko przeraza mnie 3porod naturalny