Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angliofillla

co to znaczy?oismo z home office

Polecane posty

Gość angliofillla

Wrocilam wlasnie z pracy i sięgnęłam pi pocztę która przyszła w ciągu dnia i.... Zamurowało mnie. Napisali mi z home Office ze do 28lutego mam opuścić dobrowolnie uk w przeciwnym razi mnie deportuja. Jestem w uk 3 lata pracuje w tym samym miejscu. Kurcze o co chodzi? Jak wróci mój chłopak to zeskanuje wam to pismo i pokaże ze to nie ściema

Gość angliofillla
Nie podają żadnego pwodu tylko ze oni reviewed my situation i ze mogę się odwołać do trybunału w ciągu 7dni jeśli nie będzie sprzeciwu mam opuścić karaj wręczając border agendy to pismo na lotnisku

Gość angliofillla
Nie miałam nigdy problemów z prawem dwa razy mandat za prdkosc tylko.

Gość angliofillla
Czy oni mogą mnie tak po prostu wyrzucić? Pomoże ktoś? Przecież ja nie mam gdzie jechać....

Gość morufffkaaaaaaa
kup sobie ten bilet juz dzis :D

no to sie odwolaj, pewnie jakas pomylka...

Gość hehehehehahahah
ale debilka, i chuj dobrze niech cie wywioza do polszy. jaka pizda z ciebie, nie ma dokad wracac... masz dom w polsce kurwo, bo z polski jestes. myslisz ze zawsze bedziesz pasozytowac w obcym kraju? :D :D :D

Gość emigrantkaaaa
jeju wsolczuje dobrze ze takich rzeczy nie ma w USA (pisze o tych ktorzy tutaj sa legalnie):)

Gość gównowóz podjechal
podobno jest tu jakas polczyna na wykopie do Polski? Z uprzejmoscia zawiadamiamy, ze w ramach akcji : "Uchodzcy ze wschodniej Europy" organizujemy darmowe przejazdy naszym gównowezem z powrotem do Polski. Do takiego wyjazdu nalezy sie jedynie odziac przywoicie czyi stroje do wywozu gówna i filcoki mile widziane :D

Gość to oni tak mogą?
od tak kogos z powrotem wyrzucic do Polski? Jak ktoś ma prace,dziecko szkołe,dom,życie?

Gość a po co ?
a co kurwa, w Polsce wojna ze nie ma szkol domow ?

Gość co tam nowego
Dobre ,znowu komus sie nudzie .......Ja poczekam ,az samolot przyleci na moje podworko .

Gość angliofillla
Niestety to nie prowow. Dzisisj listonosz przyniosl taki sam list mojemu chlopakowi. Tez nie podaja powodu tylko ze moze sie odwolac. Poszperalam na londynek.net i okazalo sie ze nie tylko my dostalismy . Podobno ci ktorzy kiedys sie rejestrowali w home office sa w ich bazach i oni wysylaja jak sie cos niensoodoba. W pn idziemy do citizen advice zapytac sid co zrobic. Nie mam gdzie wracac. Moi rodzice zgineli w wuoadku 3 lata temu krotko po naszym wyjezdzie, ich a w zasadzis moj rodzinny dom zajal brat z zona z ktorymi jestem sklocona. Nie bylam w polsce ponad dwa lata.

Gość angliofillla
Cala noc nieprzespana dzis nie poszlimy do fabryki bo jak tu sie skupic nad czyms jak zycie leglo w gruzach

Gość m3333
ta, ciekawe gdzie cokolwiek znalazlas na londynku jak nic tam nie ma na ten temat :D

Gość Szsnowny Przeciwnik
Bzdury pisze gołym okiem widać a te szukają na londynku

bzdura, nawet jakby chcieli cię wyrzucić z uk to napewno listu by ci nie przysłali. Jak nie potwierdzałaś odbioru to możesz powiedzieć że nic nie dostałaś

Gość sikumuik
Ostatnio Home office organizowal loterie na "Durnia i pasozyta w UK" i pewnie ja wygraliscie, losowali okolo 100 osob wiec wam sie neizle fuksnelo! pozbywaja sie polaczkow zeby zrobic miejsce na nowych przybyszow z bulgarii i rumunii ;) Podobno Nielubieuk wygral pierwsze miejsce w zeszlorocznym wydaniu konkursu i dostal darmowa wywozke do polszy oraz walowke w postaci full english breakfast na pokladzie minibusa i sloik marmite ;) (z sekretnego zrodla wiem ze wylosowal tez kopie Koranu i muzulmanski breloczek do kluczy z wizerunkiem meczetu oraz przewodnik po Najobskurniejszych szeregowcach w UK

Z dniem 30 kwietnia 2011 roku został zniesiony obowiązek rejestracji Polakow w Home Office -Workers Registration Scheme . Nie wydaje mi się żebyś takie pismo dostała od nich . Może jakas pomyłka !

Gość angliofilla
Jutro idę di citizen advice to się dowiem. Ja się przed 2011r rejestrowalam bo długo tu jestem.

Gość LubieUK bo...
Byl maly skandal w UK niedawno z immigration services wysylajacym listy i smsy ludziom ktorzy ich nie powinni dostawac. Zadzwon na numer podany w tym liscie (sprawdz najpierw w google czy prawdziwy) i powiedz im ze jestes z EEA i masz prawo stalego pobytu. Chyba oczywiscie ze cos zmajstrowalas.

Gość bladsystemu
blad systemy , jak do nich zadzwonisz to potwierdza ci,ze to pomylka.