Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalgosiaDDDD

jak obliczyc kiedy dokladnie zaszlam w ciaze ?

Polecane posty

Gość MalgosiaDDDD

Mam dylemat:( bylam bardzo dlugo ze swoim partnerem rozstalismy sie w zgodzie i na pozegnanie wyladowalismy w lozku ,.,,tydzien po tym dowiedzialam sie ze mnie zdradzal i w akcie zemsty znalazlam sie w lozku z moim przyjacielem, ktory mnie jak widac w ten sposob chcial pocieszyc. Po 2 tyg od zdazenia z ex robilam test i wyszedl negatywnie a tydzien pozniej mam juZ bole brzucha i moj organizm dziwie reaguje/Jesli jestem w ciazy to z ktorym :(((???? PROSZE o powazne odpowiedzi

Gość dtggggfs
Beta hcg.

Gość dtggggfs
Dlaczego się nie zabezpieczalas?

Gość xzxzxz
zostanie Ci tylko badanie DNA, nie wiem czy taki test można zrobić przy amniopunkcji Potwierdzenie ojcostwa opiera się na badaniach materiału genetycznego dziecka. W czasie ciąży materiał genetyczny płodu można pobrać poprzez biopsję kosmówki przeprowadzaną pomiędzy 10. a 14. tygodniem ciąży, amniopunkcję (pobranie płynu owodniowego) po 16. tygodniu ciąży oraz kordocentezę (pobranie krwi płodu z żyły pępowinowej) po 17. tygodniu ciąży. Każda z tych metod obciążona jest ryzykiem poronienia około 1-2 proc., w zależności od metody. Nikt więc nie zdecyduje się na pobranie materiału i nie narazi Cię na utratę ciąży po to tylko, by ustalić ojcostwo. Z tym będziesz musiała poczekać do momentu porodu.