Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna357

okres+seks

Polecane posty

Gość efsrgth
*podział zygoty *zaczyna się ciąża

Ohhh ale się rozpisałaś :D Nie wiem gdzie wyczytałaś u mnie w poście, że testy wykrywają ciążę tygodniu od stosunku?

Gość efsrgth
Tak, tak tępaku. Odwracaj kota ogonem. Boże uchroń nas od takich lekarzy. :(

Gość angelki765
czy macica jest opuchnieta przed okresem?dzisiaj powinnam dostac ale bzikuje, ze wpadlismy i po oddaniu moczu pojawia sie bialy sluz bardziej "luzny" nie lepki i rozciagliwy lecz takie sobie po prostu normalny.

Ohh jak ja lubię Cię denerwować :) Czytaj ze zrozumieniem albo się nie odzywaj. Szybko wysnułaś wnioski z mojego postu tak jak ja wcześniej. I nie obrażaj mnie bo nie masz do tego prawa.

Gość duszka 27
efsrgth ZGADZAAM SIE Z TOBĄ w 100%. Blue berry - JEsli mamy takich lekarzy jak Ty to lepiej się nie leczyć:/ Nie wiem gdzie studiujesz medycynę ale to kiepska uczelnia:/

Gość Joanna357
klocicie sie a ja juz nie wiem kogo sluchac

Jestem na drugim roku na Uniwersytecie Medycznym w Warszawie, nie jestem ginekologiem. Wg kto powiedział, że nim jestem ? :) Przede mną jeszcze dobre 5 lat ciężkich studiów. Ale widzę, że Wy nawet bez nich mogłybyście być lekarzami :) To, że test nie wykryje ciąży po tygodniu od stosunku myślę, że mogłam pominąć ponieważ każdy debil to wie. Ale widocznie niektórym trzeba wszystko łopatologicznie tłumaczyć. Pozdrawiam Was dziewczęta

Joanna357 - słuchaj dziewczyn, które na mnie najeżdżają. To SPECJALISTKI w tej dziedzinie. Jak będziesz miała jakiś problem to zapraszam do lekarza. Myślę, że on najlepiej rozwieje Twoje wszelkie wątpliwości. Ale z tego co myślę to nie masz raczej o co się martwić :) Lepiej dmuchać na zimne, zdarzają się też ciąże u kobiet, które biorą tabletki antykoncepcyjne- RZADKO ale się zdarzają. Wszystko jest możliwe :)

Gość Joanna357
zrobie za jakis czas test i mam nadzieje ze zobacze cudowne dwie kreseczki:)