Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki900

NAJGORSZE PERFUMY JAKIE DOSTALIŚCIE...PISAC!

Polecane posty

Gość wiki900

Ja dostałam pod choinkę w ostatnie święta od chłopaka perfumy totalnie dla mnie obrzydliwe i śmierdzące starą, spoconą babcią:O w dodatku były w zestawie z dezodorantem równie obrzydliwym i mydłem, podejrzewam że mój chłopak nawet nie sprawdzał tego zapachu przy zakupie, nazwa tych perfum to Pani Walewska Classic, jeśli ktoś to powąchał to wie... Z grzeczności mu powiedziałam że ładne i jeszcze się czasem pyta czy się nimi psikam:o mówię że czasem tak... Ale się nimi nie psikam mam inne perfumy do tego, a jemu powiedziałam żeby przy następnej okazji kupił mi coś innego oprócz perfum...

Gość wyciąk z fióta
:classic_cool:

Gość zuuska90
chanel 5, ten zapach moim zdaniem pasuje starej babie, a ja mialam wtedy 20 lat.

Gość wiki900
a ja mam 23 lata więc tym bardziej "Pani Walewska Classic" do mnie nie pasuje nawet na opakowaniu jest rysunek starszej pani, powinien się choc trochę domyślec jakie to perfumy są! byłam bardzo wkurzona i było mi przykro że przy zakupie takiej rzeczy jak perfumy nie poświęcił nawet odrobiny czasu żeby je sprawdzic tylko tak na odpierdol że tak powiem kupił albo w pośpiechu nie wiem jak to tłumaczyc totalne zaniedbanie z jego strony...

Flower by Kenzo. Używałam do psikania w WC, cholernie mi się nie podobały. I Lolita Jacobsa, niby ładny zapach w teorii, ale w praktyce po 5 minutach zaczyna mi śmierdziolić :o I Lancome Magnifique, opchnęłam na jakiejś wymiance na ebutiku, nie zdzierżyłam - zapach babciny, zero erotyzmu :( Teraz już z góry daję listę jakie zapachy mi się podobają, ostatnie odkrycia to Lanvin Marry Me (i eclat d'arpege, ale już mam) i Chloe :D

Gość gdbdjcb
allure i to 100ml;)

Gość gdbdjcb
flower by kenzo to jeden z moich ulubionych zapachów

Gość kombinatorka domowa
allure są śliczne, delikatne. mi nie pasją Opium, dostałam od męża ale on ich nie wąchał:O

Gość wiki900
Jeszcze by było ok gdybym babciną Panią Walewską magła użyc jako odświeżacz do wc ale nawet w taki sposób nie da się ich używac bo są obrzydliwie śmierdzące i duszące! Jeśli ktoś to powąchał kiedykolwiek to wie co to za smród normalnie jak by stara babcia spocona była od stóp do głów! Gorszego zapachu jeszcze w życiu nie miałam i przykre jest dla mnie to, że to właśnie od mojego faceta:(

Gość wiki900
Drodzy PANOWIE! jeśli chcecie kupic swojej ukochanej perfumy to starannie patrzcie co kupujecie i dobrze powąchajcie te perfumy, bo nie ma nic gorszego jak dostac od faceta śmierdzące perfumy, totalnie nie trafione i nawet nie sprawdzane! Albo chociaż zapytajcie się partnerki jakie lubi perfumy...

Lubię "Opium" Zjadło mi pół tekstu :) Chanel 5 dla mnie są takie "staruszkowe" i bez wyrazu, Avonem obdarowywała mnie kumpela, głównie jakieś kwiatowe albo świeże zapachy (a ja lubię orientalne)

Gość gggggggggggmmmmmmmmmmmoooooooo
Moj maz zawsze trafia z perfumami, bo sama wybieram ;) Mamy zupelnie rozny gust, on lubi zapachy lekkie, owocowe, typowo letnie i nieskomplikowane. Ja wole kwiatowe, bardziej zlozone, z lekka nutka orientu. Niektore szypry tez mi sie podobaja. Dlatego mowie mu co bym chciala i razem jedziemy na zakupy. Niespodzianki moze nie ma ale lepsze to niz taka wpadka, jak tu opisane ;)

gdbdjcb Dla mnie flower to takie kibelkowe właśnie, ale każdy ma inny nos, no co zrobić... Lepiej zapytać co się podoba bo w przeciwnym wypadku się skończy jak u mnie, 8 flakoników 100ml a używam z nich tylko 3 :o Z Avonowskich to mi się w miarę podobały perecive tylko, takie dość świeże, a reszta śmierdziołki :o