Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_sobie999

Poprosiłem dziewczynę aby zafundowała mi anal

Polecane posty

Gość 12nococmore
Nie. Serio to moje zdanie. osobiście jakoś ochoty nie mam zeby tak się bawic . ale gdybym chciał sprubować to bym to zrobił. zersztą to ma sens skoro jest już dziura to czemu jej nie wykorzystywać?

Gość Christie
Suuper:D Chciałabym, żeby mój facet miał takie pragnienia. Niestety jest dość zablokowany w sferze seksualnej i w naszym łóżku wieje nudą.

Gość anal jest przyjemny
Anal dla faceta to temat tabu bo wydaje się to "nie męskie" ..,ale przyznam szczerze ,że sam gejem nie jestem ,ale próbowałem sobie wsadzać w dupę rożne takie cuda jak np małe plastikowe buteleczki takie średnicy powiedzmy 2 cm ,a potem coraz większe i to było przyjemne jakby nie patrzeć ...potem jakoś zaprzestałem bo raz jak sobie tak załadowałem to mi aż krew poleciała wiec się przestraszyłem i zaprzestałem. ...teraz mam dziewczynę i owszem seks klasyczny jest bardzo fajny ..ale masturbacja + anal to jest kurde zupełnie inny odlot ... Tak po prostu już jest ,że facet tam też ma wrażliwe miejsca bo wynika to z konstrukcji człowieka ,a to że ktoś sobie nie da włożyć to kwestia psychiki i społecznej poprawności

Gość anal jest przyjemny
oczywiście wazelnka do tego ;] żeby sobie nie poobcierać niczego ...

Gość anal jest przyjemny
swojej pannie tego oczywiście nie mówiłem bo jest znacznie bardziej zamknięta seksualnie ode mnie