annaneczka 0 Napisano Luty 2, 2013 Witajcie! Mam prośbę do osób, które miały podobną sytuację! Tak więc chodzi o plamienie zamiast okresu; To plamienie pojawiło się wraz ze śluzem (jak na dni płodne), na początku były śladowe ilości krwi, teraz jest troszkę więcej,ale trwa to przeszło dwa tygodnie. Pierwszy raz mi się to zdarzyło i chciałabym się przebadać, ale nie do końca wiem jakie powinnam zrobić badania. Mam wizytę w następnym tygodniu u gina,ale chciałabym być chociaż trochę przygotowana stąd moja prośba. Planuję zrobić morfologię, mocz,profil tarczycowy i hormony płciowe i co jeszcze powinno być na liście badań? Proszę osoby zorientowane o jakieś wskazówki. Z góry dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annaneczka 0 Napisano Luty 2, 2013 Mam czy nie mam to nie Twoja sprawa! Pytałam o badania jakie powinnam zrobić,a nie ile kasy na nie mam wydać czy za darmo zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
realillusion 0 Napisano Luty 2, 2013 Odchudzałas się w ostatnim czasie? To moglaby byc przyczyna, po drugie ciąża, inne przypadki moze juz tylko gin rozpoznac. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikus2530 0 Napisano Luty 2, 2013 Też jestem zdania, że powinnaś poczekać na skierowanie, lekarz najlepiej wie jakie trzeba wykonać w takiej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annaneczka 0 Napisano Luty 2, 2013 Nie odchudzałam się i ciąża też wykluczona- raczej bylby kremowy lub biały śluz. No i czekam na wizytę bo już to za długo trwa, tylko jakieś badania chciałabym zrobić, źeby lekarz już na początku miał jakiś wgląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annaneczka 0 Napisano Luty 2, 2013 Wlasnie o to chodzi że nie mam za bardzo czasu i muszę się wyrobić w tym tygodniu ze wszystkimi badaniami:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annaneczka 0 Napisano Luty 3, 2013 Ktoś jeszcze orientuje się jakie badania można zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach