Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domto

POMOCY!!! CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY

Polecane posty

Gość domto

Witam! Dziewczyny jestem tu nowa. Powiedzcie mi proszę czy mogę być w ciąży. Otóż mam 23 dniowe cykle 27.01 br czyli w 11 dzień cyklu współżyłam z mężem bez zabiezpieczenia. Nie doszło jednak do wytrysku w środku. Po około 22 godzinach wzięłam escapelle. Nie miałam mocnych skutków ubocznych jedynie lekkie mdłości i ból głowy. Od wczoraj mam stan podgorączkowy (do 37.2). Powiedzcie mi czy w poniedziałek czyli w 8 dniu po współżyciu wynik beta hcg będzie wiarygodny??? No i jak myślicie czy jest duże ryzyko ciąży??? Proszę was o rady i zrozumienie.

Gość nie mam nicka
nie jestes

Gość gfdrhyj
nie bedzie wiarygodny ryzyko ciazy jest, bo tabletke wzielas dosc pozno

Gość domto
Dość późno????? W pierwszej dobie skuteczność jest ponoć najwyższa?! No ale skoro nie doszło do wytrysku w środku to może nie będzie tak źle :) jak myślicie? A kiedy najwcześniej mogę zrobić test w domu, a kiedy bete?

Gość gfdrhyj
krew 10 dni, siki 14

Gość domto
Dzięki Ci za odpowiedź ;) trochę mnie uspokoiłaś bo już wariuję. Niestety jakiś czas temu musiał odstawić tabsy anty ze względu za operację no i do tej pory jakoś nie było mi po drodze z ginem :) ale jak tylko dostanę okres zaczynam brać reguralnie tabletki :D

Gość Doświadczona nawiedzonych
Otóż moja droga,bez paniki :) napewno nie jesteś w ciąży

Gość Doświadczona nawiedzonych
Reszta to skutki uboczne po escapelle, nawet jeżeli wzięłaś później i tak na logiczne rozumowanie z ciąży nici :) spij spokojnie

Gość 241247Milena
Ja z kolei mam cykle 28-29 dniowe, kochalam sie z chlopakiem 8 dnia cyklu, powinnam okres dostac w zeszla srode a jednak nic.... Zrobilam test tydzien po planowanej @, negatywny, nastepnego dnia bylam u ginekologa, po usg powiedzial,ze endometrium wyglada tak jakby lada chwila mialo wszystko sie zluszczac,uwaza,ze w ciagu weekendu powinno sie to rozwiazac ale jesli w ciagu tygodnia nie dostane to mam powtorzyc test, skoro bylam u ginekologa 5 tyg od ostatniej @ to chyba by wykryl ciaze? Ja juz nie wiem, chyba popadam w paranoje....

Gość domto
Dzięki Wam dziewczyny :) uspokoiłyście mnie troszeczkę :) w środę zrobię sobie test z krwi beta hcg dla pewności :) mam to szczęście, że do wytrysku nie doszło w środku :) więc myślę, że escapelle poskutkuje u mnie :) czy myślicie, że mdłości w 6 dniu (bo tabletkę wzięłam w poniedziałek) nie są dziwne?

Okres mam dostać dopiero 09.02 :( zwariuję do tego czasu. Czy ktoś jeszcze brał escapelle???