reses 0 Napisano Luty 2, 2013 Czesc Zastanawiam sie zeby zaczac pic ziola O.Sroki zeby wspomoc nasze staranie o malenstwo. Wiem ze jest juz bardzo ludzi tematow na tym i innych forach ale ja nie umie po prostu sie w tym połapać i kazda strona daje mi inne informacje :( Czy mozecie wyjasnic dokladnie kiedy powinno sie pic poszczegolne ziola? Bardzo dziekuje za wasze odpowiedzi! Znalazlam takie mieszanki: Mieszanka ziołowa 3: lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr macierzanka {Serpylli Herba} 50gr pokrzywa {Urticae Folium} 50gr dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr ruta {Herba Rutae} 20gr nagietek {Calendulae flos} 20gr nostrzyk {Herba meliloti} 20gr Mieszanka ziołowa 2: przywrotnik 40g pokrzywa 40g krwawnik 40g Mieszanka ziołowa 1: liście maliny 40g, rozmaryn 40g, kwiaty bzu czarnego 40g szałwia 40g, bylica pospolita 40g (można też dodać koniczynę łąkową) 40g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach