Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghgghff

przyjaciolka z internetu...

Polecane posty

Gość fghgghff

czy ktoras z was doswiadczyla tego?? tzn ze zaczelo sie od pisania,potem spotkania i trwa to juz jakis dluzszy czas?? czy jest to mozliwe??

Gość Miliana23
Tak ja dałam kiedyś ogłoszenie jak siedziałam na macierzyńskim i miałam sporo czasu odezwała się młoda kobieta i do dzis znajomość kwitnie wiec warto.Tzn młoda heh w moim wieku i również w podobnej sytuacji czyli z dzieckiem.

Gość Miliana23
Autorko czyżbyś zwątpiła ?

Też mam taką koleżankę. Poznałyśmy się na forum, szmat drogi nas dzieli do ja ze śląska ona nad morzem mieszka.Już z 5 lat piszemy ze sobą. W zeszłym roku nawet u niej byłam.

Gość fghgghff
heh...to milo... nie zwatpilam tylko sama jestem w podobnej sytuacji.Kiedys napisalam do jedbej,pisalysmy do siebie ale kontakt jakos sie urwal...i ostatnio ona sie odezwala...az cieplo na sercu sie zrobilo...dlatego pytam czy to wogole mozliwe...

Gość Miliana23
Możliwe zatem i oby wiecej ludzi mogło się poznać tak gdyż w dzisiejszych czasach czas nas tak goni pogoń itd wszedzie biegniemy znajomości gdzieś umykają itd a wciąż warto nowe zawierać.

Gość nuuutkaaaa
Ja szukam takiej przyjaciolki

Gość fghgghff
nutkaaa i co?? jak poszukiwania??

Gość Miliana23
Zawsze mozemy sie zgadać po ile macie lat i skad jesteście?

ja tez zaprzyjznilam sie z dziewczyna, ktora szukala kolezanki. Bardzo fajna babka i madra. Bykysmy z tego samego miasta ,wiec po jakims czasie sie spotkalysmy i do dzisiaj spotykamy sie czesto na kawke :)

Gość ja mam w domu
ja też poznałam dziewczyne na portalu.Nasza znajomosc trwała ok 4 lat.Fajnie sie gadalo.I stwierdziłysmy fakt ze to przyjazn :D:D.Ona byla zakompleksiona bez znajomych w realu.Nie spotkalysmy sie bo dzieli nas 600 kil.I tak po 4 latach znajoma poznala faceta i coraz mniej czasu miala dla mnie.Nie bylam zla na nia ,cieszylam sie faktem ze wreszcie ma kogos.Pozyczyłam nawet jej pieniadze na wyjazd z nim,oddala i napisala mi ze mysla o slubie.Cieszylam sie ze bede sie bawic.Niestety przez nastepne pol roku nie dala znaku zycia mimo ze pisalam na gg,dzwonilam i wysylalam listy.Przed Bozym Narodzeniem napisala mi na gg zyczenia jak napisalam co tam slychac odpisala ze wszystko ok.Chyba wyszla za niego za maz sugerujac sie oisami na gg.Ja juz do niej nie pisze i nie zabiegam o to.