Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

następne wybory wygra lewica !!!

Polecane posty

Gość szczaw królewski
oj chyba nie bardzo dzieciaczku :)

Gość Yoasi
Takiego wala jak Polska cala:P

Gość jutrokto
Oj, chyba masz rację! Nasz naród lubi "zmiany" od ściany do ściany

to nie będzie powrót SLD, wyrośnie calkiem nowa partia lewicowa i wygra. mam pewne informacje na ten temat.

Gość Yoasi
no to sie pochwal skąd

Gość nie będzie żadnej wygranej
lewicy, gówniara miesza wam w beretach złodziei i post-komunę, należy rozliczyć jak w Czechach i może to zrobić nawet św. Mikołaj

Gość Yoasi
chyba u wrozki byla :) stad takie rewelacje

Gość Yoasi
Ja wiem :D to pedzie zupelnie nowa partia ''SLD RUCHA PALIKOTA''

Gość akakaraka
oby, oby.. bo jak prawica wygra, to zacznę myśleć na ucieczką z tego państwa.. w końcu młoda jestem, nic mnie tu nie trzyma.

Gość Chyba Palikot wyrucha
SLD. Komunistów trzeba tępic a nie wybierać na rządzacych. Ale gowniara jara sie tym ze za lewicy będzie legalna marycha, aborcja, eutanazja i związki homoshitow. Takie dzieci tez powinno sie tępic.

Gość to pakuj się
"to zacznę myśleć na ucieczką z tego państwa." Polska nigdy nie stanie się 2 Francją, Holandią

Gość Jakie to żałosne!
Piszesz pierdoły,ze czytać się tego nie da😡! Pewnie jesteś cieniasem niepełnoletnim.

"wyrośnie calkiem nowa partia lewicowa" kolejni socjaliści, a mało to już?

Gość Yoasi
oby...

Gość Thundeerdoomm
Czyli co? Idzie nowe więc wraca stary burdel tak?:classic_cool:

Gość Czarszulla
Może być. Polska to już i tak Debilandia.

Gość Numerrazza
Do postu 22:26 A teraz co? Dobrze ci się żyje kretynko??:D Zobacz sobie statystyki.Ile milionów ludzi już wyjechało za granicę i jakie jest teraz bezrobocie zamiast nas straszyć prawicą i swoim wyjazdem. BTW nikt po tobie płakać nie będzie. Masz dwa poważne problemy. Jeden to taki że nie wiesz czym była komuna a drugi to taki że nie wiesz czym jest prawica idiotko.

Gość baśń zza gór
Dlatego nigdy złego słowa o Pinochecie nie powiedziałem, bo dzieciak, nie dzieciak, ale jak kto biega po ulicy z czerwonymi szmatami i demoluje porządek społeczny, to niestety, ale trzeba takiego przywołać do porządku, także, gdy nie ma już innego wyjścia, poprzez fizyczną likwidację, czyli mówiąc zwyczajnie i wprost zabicie, bez względu na wiek i rodzinne koligacje. Żebyśmy mieli takiego przywódcę jak Pinochet, to sam bym się zgłosił do jakichś szwadronów śmierci ;) czy czegoś takiego, żeby uspokoić wzburzone serduszka takich kurdupelek. I nie mam wątpliwości, że prędzej czy później, przez Europę przeleje się fala przemocy wobec lewicy, jej zwolenników i podopiecznych, takich jak muzułmanie, homoseksualiści i wszelkiej maści lewactwo. Arogancja i pogarda dla tradycyjnych wartości, ze strony lewactwa, tego brudnego w łachach a la hipstery i tego wypolerowanego i pachnącego w garniturach z najdroższych domów mody, narasta i to się przeciw tej hołocie obróci. I ja gdy przyjdzie czas dorzucę do tego stosu swoją ofiarę, niech ogień strzeli wesoło w górę :classic_cool: ps pozdrawiam cię kurdupelko :D

Gość baśń zza gór
ps uściślę nie chodzi mi oczywiście o homoseksualistów jako takich, bo byli i zawsze będą, ale zajadłych aktywistów, żądających jakichś rzekomo im należnych praw

Gość Offsettt
Kurdupelka85 Skoro masz takie optymistyczne informacje o nowej partii na horyzoncie to zapoznaj nas z jej programem. Konkretnie-jakie pomysły na rozwój infrastruktury,podniesienie poziomu zatrudnienia,podatki,ubezpieczenia społeczne,plan wsparcia małej i średniej przedsiębiorczości,redukcję biurokracji,walkę z korupcją,reformę sądownictwa itd itp Konkrety!Bez bzdur o krzyżach w parlamencie,eutanazji i innych takich pierdołach. A jak nie masz nic do napisania to wyqrwiaj z tą swoją partią w półprzysiadach.

Gość smoko smak
Ależ kurdupelki, nie zapoznają się z programami, tylko manifestami :D Wiadomo, że jeśli się krzyża nie zdejmie, czarnym nie przypierdoli, homoseksualistów nie obdarzy przywilejami, to Polska stanie się piekłem, pogrąży się w średniowieczu. A że, pociągi, że autostrady, że pzpr/sld zatłukło przemysł, naukę, to nic. To nie ważne, to nic...

Gość baśń zza gór
pulsuje mi psiocha, gdy patrzę na portret JP2

Gość Max Dilion
W Polsce nie będzie żadnego come backu lewicy to raz... Jak już ktoś wyżej bardzo madrze wspomniał, przez obrzydliwą arogancję, pogardę dla starego porządku, łamanie naturalnego porządku rzeczy, próbę siłowego przekształcania Europy, agresywną kampanię multi-kulti lewica zostanie pokarana... Lepiej dla niej by była to forma parlamentarna jak na Węgrzech niż możliwa również w związku z tym co się wyczynia w Polsce forma autorytarna

Gość smoko smak
mój zawód to kurwa :)

Gość Max Dilion
pedofile w czarnych kieckach to moi idole uważam, że to co robią to prawdziwie naturalny porządek rzeczy precz z lewactwem :classic_cool:

Gość baśń zza gór
czy to że moja matka to niedroga kurwa i spłodziła mnie z klientem dyskwalifikuje mnie jako prawicowca?:(

Gość smoko smak
Dziękujemy za barwne podszywy :D

Gość Max Dilion
lewacki przygłupie wściekasz się, że ktoś obalił twoje złudne majaki na temat lewicowej rewolucji w Polsce, które żałośnie śnisz po nocy ;) podnieś tęczową flagę i ruszaj na barykady ;)

Gość Max Dilion
ja podnoszę flagę ze swastyką ruszając do obciagania kleszych dyszli ;)