Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co ja kupiłam to gówno?

bardzo sucha skóra u dziecka. czym natłuscic?

Polecane posty

Gość po co ja kupiłam to gówno?

witam, moje dziecko ma 15 miesiecy. od urodzenia uzywałam do mycia Hippa. po kapieli nie smarowałam niczym. i było ok. ale cos mnie podkusiło (bo hipp sie słabo pienił ) i kupiłam kurewska ziajkę magiczny płyn do kapieli. przepraszam ze przeklinam ale płakac mi sie chce jak widze skóre mojego dziecka- szorstka scierka tak moge to nazwac....wywaliłam juz te ziajke wrociłam do hippa natłuszczam oliwka i nic.... doradzcie co mam kupic bo nigdy nie uzywałam: olian olliatum czy atoperal baby? czy jest jakies inne cudo?

ja używałam dla córy balsamu A Derma Exomega - jak dla mnie genialny

Gość guionnnnn
lo matko oliwke do dzieci-do kapania i po kapieli

Gość no to ja ci powiem
Że moja koleżanka też miala ten problem z dzieckiem. Żadne kosmetyki nie pomagały. Poszła do dermatologa i kazal jej smarowac codziennie rano zwykłym kremem(ona wybrała nivea dla dzieci bo jest bardzo tłusty) i po kąpieli ale co drugi dzień zwykła oliwa z oliwek. Po kilku dniach skóra była znow idealna.;) I taka rada ode mnie: nigdy nie kupuj Żadnych kosmetyków z ziaji

Gość popchne temat po postow nie
widac

Gość Ola232323
Jak moj brat byl maly smarowalam mu skore cienka warstwa wazeliny ( czystej bez aromatow itp. Kupisz w aptece za kilka zl ) pomaga juz po pierwszym uzyciu

Gość wiadomo że
Oliwa z oliwek natlusci bardziej. Zwłaszcza ta prawdziwa a nie jakiś zwykły olej. Oliwki dla dzieci to różne mieszaniny rozrobione i mają słabsze działanie.