Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamy domu niemcy...

BLAGAM O POMOC PILNE!!!!

Polecane posty

Witam. bardzo prosze o pomoc wszystkich ktorzy mieszkaja w Niemczech w okolicach Wittlicha a dokladniej Bernkastel-Kues...poszukujemy wraz z mezem i malym pieskiem yorkiem mieszkania do wynajecia...musimy zmienic mieszkanie...mamy czas do 28 lutego... sytuacja jest taka iz naszemu vermicie nie pasuje nasz piesek...a pieska nie oddam...pieska wzielam po zmarlej tutaj cioci...i tak sie stalo iz vermita nie zyczy sobie pieska..:( nie wiem chyba sasiadce nie pasuje...bardzo prosze o wszelkie informacje...licze na Wasza pomoc...wariuje juz tutaj...wiem ze jest internet czy gazety ale nie zawsze wszyscy daja ogloszenia...a moze ktos cos slyszal lub ktos wie??Bardzo prosze o przyjecie tego powaznie...:( z gory bardzo dziekujemy za wszelkie informacje

Gość pomoge Ci.....
po pierwsze zaloz ten temat w dziale ogolnym, po drugie zmien jego tytul tak, by osoby z Niemiec posiadajace lokal do wynajecia, wiedzialy ze Twoja prosba skierowana jest do nich. Ja tu zajrzalam, sadzac, ze ktos ma problemy zdrowotne...

hej moglabys mnie pokierowac jak to zrobic?? nie znam sie na stronce i dziekuje za pomoc...

ok maz mi pomogl bardzo dziekuje i sorki za to... jestem roztrzesiona :( pozdrawiam...

Gość lamota numero 5
http://www.mypolacy.de/ zajrzyj na tą stronę ,w dziale ogłoszeń lub zarejestruj się i załóż temat na ich forum.To strona Polaków zamieszkałych w Niemczech.