Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UrbanKlas

Problem z kobieta

Polecane posty

Gość UrbanKlas

Poznałem pewna kobietę i zakochałem się w niej , było pięknie ... Po kilku miesiącach ona przestała pisać ( niby dużo pracy ) i tak trwa to już 2 miesiąc , nie wiem co mam robić :( wiem ze ona mnie kocha i dlatego nie wiem co się dzieje , starałem się z nią porozmawiać ale to nie daje efektów . Mam wrażenie jak by chciała przeczekać uczucie , cały czas się tłumaczy dużą ilością pracy ale nawet jak ma chwile czasu nie kontaktujemy się . Nie wiem co mam jeszcze zrobić . Bardzo ja kocham ale cierpię :(

Gość nie mam nicka
-zadzwon -pojedz do niej z kwiatami i zapros na kawe\obiad\kolacje jak odmowi to trudno ... :( ale bedziesz wiedzial na czym stoisz ;)

Gość UrbanKlas
To nie jest takie proste , niestety mieszkamy daleko od siebie ... Dzwoniłem do niej i jest tak jak było na początku :) a tylko próbuję skontaktować się w jakiś inny sposób ona tłumaczy się brakiem czasu ... kilka razy sama napisała ale było to strasznie chłodne i widać było ze pisze ,,na doczepnego ,, . Ona uważa ze taka porostu jest , ale zdążyłem ja troszkę poznać i wiem ze to tylko pozory :(

Gość UrbanKlas
A najdziwniejsze jest to ze ona nie chce skończyć naszej znajomości :) i naprawdę nie wiem co sie dzieje