Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Wlasnie nie jestem pewna czy to robaki ale duzo na to wskazuje. Moja 17 msc corka od jakiegos czasu (moze z 4 dni) dziwnie sie zachowuje tj. Mocno sie kreci w nocy budzi sie i jest niewyspana, zaczela bardzo smierdzaco pierziec az dzisiaj dostala takiej biegunki ze hej. Sama woda az pampers nie wchlonal tego i w dodatku od wczoraj nic nie je jedynie mleko przed spaniem i wczoraj troche slodkiego. W dodatku nocami pokasluje nie wiem czy to jakies powiazanie ale zdarza sie kaszel tylko noca. Co o tym myslicie?

może miec lambrie, to jest dość często spotykane, ale nie sugeruj sie wpisami na forum tylko przejdz się z dzieckiem do lekarza, zleci odpowiednie badania:)

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak juz to lamblie nie lambrie ;) autorko pozostaje ci zbadac małej kupe, moje przyjaciółki dzieci kiały lamblie i takie objawy jak Twoja córka

Gość Paulina_27
Nie wydaje mi się by miała robaki. To,że dziecko kręci się w nocy, ma biegunkę i mało je wcale nie oznacza robaków. Skąd ten pomysł? Może zęby jej jakieś idą. Owsiki widać w kale. Glista u małych dzieci to bóle brzucha, głowy, stan podgorączkowy. Najlepiej udaj się do lekarza. Może to początki infekcji?

może i lamblie:), nasłuchałam się ostatnio o tym, a kolezanki mówią "lambrie", dla mnie to bardzo odległy temat bo dziecko mam duże, ale coś tam pamiętam:)

Nie sadze zeby to byly zeby. Wczoraj miala stan podgoraczkowy i martwi mnie to ze nic nie je. Jak widzi jedzenie to placze Tylko slodkie je. I mowi ze dupka ja boli, stad pomyslalam o robakach. Do lekarza jutro ide a chcialam sie dowiedziec czy ktores z waszych pociech mialo podobnie

Gość dhsdhskhdskhds
a nie ma jakiegoś stanu zapalnego jelit czym ją ostatnio karmiłaś? jakieś leki antybiotyk? dajesz jej brudne owoce i warzywa do jedzenie? nie myjecie rąk ? skąd niby u 17-to miesięcznego dziecka robaki by były zwłaszcza lamblia pomyśl...

Gość dhsdhskhdskhds
"Tylko slodkie je. I mowi ze dupka ja boli, stad pomyslalam o robakach" doucz się kwoko skoro myslisz ze jedzenie słodkiego = się robaki bo masz średniowieczne i zaściankowe poglądy a dupka boli - kogo po sraczce nie boli..?

Napisalam ze z jedzenia tylko slodkie zje a nie ze od slodkiego ma robaki! Duzo dzieci ma robaki wiec nie wiem co w tym dziwnego. Brudnych owocow jej nie daje nie dostala zadnego antybiotyku ani nic z rzeczy ktore piszesz. I ty sie doucz lepiej. Poczytaj od czego moga byc robaki i dopiero sie wypowiadaj