Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniewiemsama

boje sie ze powie mi ze mnie kocha ..

Polecane posty

Gość noniewiemsama

Sytuacja wyglada tak . Jestesmy ze sobą 2 tygodnie, zaczelismy wszytsko chyba nie po kolei, ale przeciez w zyciu nie zawsze idzie sie wedlug schematu . Jest nam razem dobrze , bardzo dobrze, swietnie sie dogadujemy, wszystko jest tak jak powinno byc . Tylko... Własnie , nie zbudowalismy związku na miłosci . Nie było słowa kocham Cie , poprostu było nam ze sobą dobrze i tak wyszło . Niewątpliwie jakies uczucie między nami jest , jakies . Powiedział mi ostatnio ze sie chyba zakochał, powiedzialam mu zeby się ogarnął , potem probował obrocic to w zart . Potem stwierdzilam ze moje ' ogarnij sie ' mogło go zaboleć , ostnio zaczął puszczac mi jakieś puiosenki o milosci i kazał mi tego posłuchać . Nie iwme co o tym wszytskim mysleć , ja po prostu boje sie tego słowa , boje sie ze w walentynki powie mi ze mnie kocha , czy cos , i nie bede wiedziala co mu wtedy odpowiedziec . Nie wiem skad sie to wzieło , moze stad ze bylam dosc dlugo w zwiazku z poprzednim chlopakiem, kochalam go ponad zycie, zostałam zraniona , bolało. Ale nie powinnam patrzec na obecnego oczami tamtej sytuacji , jednak boje sie tego slowa ' kocham Cie ' , nie chce go wręcz usłyszeć , mimo, ze ze swoim chłopakiem chciałabym być bardzo dłuuugo ; ) Jak ja mam się przemóc ?

Gość bcsdbbvbajj bbasbvbjaw
Też tak mam ... ;/