Gość l\kjbfab Napisano Luty 3, 2013 mam kolezanke ktorej rodzice sie rozwiedli, to byl taki cichy czysty dom a rodzice sie bili non stop, kolezanka znalazla sobie chlopaka ktory ja bil i zd=dradzal, byla z nim 10 lat, czy ten zwiazek to przedluzenie jej sytuacji domowej???po rozstaniu poznala starszego od siebie faceta ale z pieniedzmi, wyszla za maz , ma 2 dzieci ale jest zawsze w zlym na stroju i niezadowlona z zycia,jedyne jej zajecie to gadanie o pieniadzach, za ile ona kupila to i to, i jej wpadanie w furie jak ktos sobie kupuje auto czy buduje dom, stac ja na tyle rzeczy o ktorych ja bede marzyc cale zycie, ale zrobila sie nie do wytrzymania, obgaduje wszystkich dookola, dzieci, cudze matki, nienawidzi nikogo, nawet wlasnych dzieci...co sie z nia stalo, zaczynam miec jej dosyc, mozna wogole zerwac kontakt, bo nawet nie moge przy niej powiedziec nic milego o nikim bo ona az cala sztywnieje ze zlosci, znam ja od szkoly podstawowej, zachowuje sie jak wariatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach