Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika88/

KOMPLEKSY Z POWODU BIUSTU!

Polecane posty

Gość Monika88/

Mam kompleksy z powodu biustu Chciałabym zrobić operację pomniejszającą piersi ale nie stać mnie na nią( Czy on naprawdę jest taki duży i czy nie ma na to jakiegos mniej inwazyjnego sposobu?

Gość Monika88/
Mam miseczkę G :(

Gość incognito*
spoko laska, nie jedna chcialaby takie miec

Uważam, że masz bardzo ładne piersi. Sama jestem posiadaczką obfity piersi i rozumiem, że czasem są nie wygodne, ale ja nie zamieniłabym swoich na inne. Co Ci w nich przeszkadza?

Gość alemama
E TAM ŁADNE SĄ!!! nie są nienaturalnie duże! w sam raz!:)

Gość Monika88/
Mi bardzo przeszkadzają pamiętam jak w wieku 14lat miałam malutkie i znów bym tak chciała tranowałam biegi i było fajnie!

Gość sigler
A ja od lat marzę o kobiecie z dużym biustem i nigdzie nie mogę takiej poznać :(

Gość A jaki to problem
To jest zart?

Gość płaska z każdej strony
no co ty zwariowalas . Jesli te na zdj to twoje piersi to naprawde powinnas byc z nich dumna . Rany co ja bym dala zeby moje byly takie okraglutkie. Moich wogole nie ma , mam tylko sutki bylam nawet z tym u lekarza ale stwierdzi ze gruczol jest w porzadku tylko ze nie mam w ogole tkanki tluszczowej w piersiach stad taka rownina. Dopiero po ciazy mam szanse na wieksze tyle ze pewnie wtedy zamiast piersi bede miec flaki ;/. Pomysl czy chcialabys miec tak jak ja , czuje sie przez to gorsza od innych kobiet . Piersi to najpiekniejszy atrybut kobiecego ciala a ja zostalam ich pozbawiona ;/ . Ciesz sie z tego co masz naprawde sa piekne.

Gość Monika88/
Ja nie żartuję,nie lubię tych kilogramów dyndających z przodu i uważam że rozmiar większy od D jest duuużą przesadą Natura przesadziła!