Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jk,bkjka

do 23 lutego muszę schudnąć jak najwięcej!

Polecane posty

Gość jk,bkjka

bez zbędnego pitolenia i umoralniania! CO MOŻNA ZROBIĆ? Podajcie wszystko zabiegi masaże, ile i jakie ćw? Wszystko! na co dzień ćwiczę 1h stepper, smaruję się kremem na cel., ale to za mało, potrzebuję turbodoładowania na najbliższe 3 tygodnie :-D

Gość jk,bkjka
jeśli chodzi o diete to najbliższe 7 dni post - tylko woda i zioła, a resztę same soki wyciskane w domu. mam za sobą już głodówki i posty sokowe 42 dniowe , więc prosze mnie nie umoralniać tylko wrzucać jakies sprawdzone sposob" pozadietowe" na wyszczuplenie sylwetki.

Gość hej wariatko;)
owijanie się folią, czyli tzw body wrapping. pod spód albo zwykły krem antycell., ale sama robisz mieszanke np.kawa, cynamon i jakiś olejek, albo kupujesz gotowe algi do zabiegu, albo koncentrat cynamonowy np.( ja mam, piecze jak jasna cholera, ale działa, oj działa).

I jaki efekt miałaś na tych głodówkach w kg i w dniach.? Ja wlasnie zaczelam 2 dzien, do tego lykam hydro minum na celulit i do kazdej butelki wogy dolewam sobie aqua slim... do tego jak kolezanka wyzej obwijanie sie kremami na celulit.

Gość jk,bkjka
hej :-D o jezu robiłam to kiedyś, działało to fakt, ale to była męczarnia :-D moze dlatego, ze ja się smarowałam rozgrzewającym eveline i piekło mnie strasznie iswędziało nie do wytrzymania, serce zaczynało mi łomotać ,gorąco, szok O jakich algach mówisz? o spirulinie moze?

Gość jk,bkjka
nie znam dokłądnie efektów, bo robiłam to ze względu na zdrowie ;-) lubię czuć troche głodu, ale czasem jak sobie pofolguję, to potem marzę o tym okresie, kiedy czułam głód. teraz marzę o tym uczuciu :-D Ale osobom z problemami wątrobowymi polecam dietę sokową!

Gość jk,bkjka
hej wariatko;) a ta kawa do okłądania to mają być fusy przed zaparzeniem czy po? ;-)

Gość jk,bkjka
a ten koncentrak cynamonowy to gdzie kupiłaś? jaki ma skład? można to zrobić samemu? np. spirytus +cynamon? Sprawdzisz dla mnei skład tego, proszę? :-)

Mi chodzi jedynie o schudniecie... wiec dlodowka jakies 10 dni a pozniej soki... a zupy mozna?

Gość hej wariatko;)
ze starej mydlarni np sa gotowe algi do zabiegów, ale tez pieką sakramencko, trzeba cierpiec dla urody

Gość hej wariatko;)
wpisz sobie konecntrat cynamonowo -algowy, albo algowy stara mydlarnia, bo coś mi linki nie chcą się kopiować

Gość jk,bkjka
ok zaraz sprawdę, dzięki zupy? nie wiem jak zjesz zupę to zjesz, ale to juz nie będzie diesta sokowa :-D ;-) a na innych się nie znam

Gość jk,bkjka
ktoś coś jeszcze dorzuci???

Gość jk,bkjka
up

Gość niepotrzeba tego
masaże?

Gość hej wariatko;)
jak Ci idzie autorko, nadal pełna zapału?:)

Gość jk,bkjka
oczywiscie :-D idzie mi świetnie dzisiaj ma post na wodzie i siołach, 60min stepper, peeling+prysznic naprzemienny, krem na cel. +porządny masaż, a teraz piję ziółka i odpoczywam na kafe :-D Zamówiłam sobei ten koncentrat i moze jutro juz będzie ;-)

Gość jk,bkjka
siołach :-D

Gość hej wariatko;)
az ciekawa jestem co to za okazja, tylko błagam nie pisz, że facet!!! I nie głódź się na litość boską

Gość jk,bkjka
nie, facet nie... przyjaciel :-D

Gość hej wariatko;)
Jasne:) Zawijałaś się już w folię? Ja zrobiłam to chyba ze 4 razy i widzę efekty.

Gość jk,bkjka
przed 18 odebrałam przesyłkę - koncentrat, a potem gnałam na jogę i fitness, wiec jeszcze sie nie smarowałam,a le zacyznam od jutra :-)

Gość jk,bkjka
ale posmarowałam się troszkę na udzie, jak kazali próbę zrobiłam,a le nic mnie nei szczypie :-( moze na mnei nei działa? ale pachnie pięknie

Gość hej wariatko;)
owin się folią, to zobaczysz:) który koncentrat masz? Ja np zamiast owijać się folią zakładam spodenki neoprenowe, dobre są też do ćwiczeń. Tak w ogóle to ile schudłaś? Ja juz miesiąc walczę z tłuszcyzkiem i cellulitem, naprawdę intensywnie i widzę rezultaty! Az nie mogę się doczekać wiosny, coś czuję, że w końcu krótka sukienka nie będzie problemem:) A poza tym zdycham na l4.

Gość jk,bkjka
Ja też jestem na L4 :-O :-D ale już mi lepiej. Mówisz, ze te spodenki neoprenowe tez będą dobre? (szczerze mówiąc nienawidze się owijać folią tym bardziej że ja nie mam tej małej w rolce tylko taką ogromną i ciężką jaką używają w fabrykach i ciezko sie nią owija, poza tym nie lubie tego uczucia bycia w folii). W tych spodenkach ćwiczę na stepperze i są super :-) JAK JA MARZĘ O SUKIENCE!!!!!!!!! CAŁE ŻYCIE O NIEJ MARZĘ! Jajkieś 2 lata temu w najgorszym momencie wazyłam 86kg :-O przy 167cm. Czułam się tragicznie, ale nikt mi tyle nie dawał, moze dlatego, ze mam grube kości i figurę klepsydry i tak jakos wszytsko mi sie równo odkładało. Schudłam juz do 65 kg, ale znów wpadłam w dół, przestałam ćwiczyć i przytyłam do 74 :-O

Gość jk,bkjka
acha a mam ten koncentrat cynamonowo-algowy. działa! oj działa :-D własnie siedzę i się smażę w spodenkach neo

Gość Liliannn
dołaczam do ciebie :-) też musze jak najszybciej zrzucic troche ciała....:-0 ja mam 168 cm i waze 65 :-0 niedawno 58-60 ...nie wiem co mi sie stało...nie wazne .. Ja do 24go musze jak najwiecej zrzucic...

Gość Liliannn
powiedz mi nie jesz nic tylko pijesz soki???

Gość hej wariatko;)
Ale jestes zmotywowana, to super!Tylko nie głódź sie proszę! Daj znać jak po zabiegu, ile wytrzymałaś, haha;)

Gość jk,bkjka
wiesz..hmm nie specjalnie mnie to piecze, ani swędzi, ani grzeje, ani chłodzi :-( nic nie czuję :-( dziś posmarowałam sie grubiej, włożyłam spodnie neo, grube spodnie dresowe +koc i siedzę tak od 10 i czekam na pieczenie a tu nic :-( na poczatku przez jakieś 2 minuty czułam delikatniusieńkie szczypanie (to za dużo powiedziane) a potem juz nic, kompletnie nic :-(