Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlazla

nieregularna @ i plamienia

Polecane posty

Gość zlazla

czy ktoras z was miala/ma problem z nieregularnymi @ i plamieniami ? ja mam nieregularne @ po 30pare dni, ostatnio doszly plamienia, teraz zamiast @ tez mam plamienia mozecie podzielic sie swoimi doswaidczeniami? mi lekarz nie stwierdzil pco, mowi ze wszystko ok, odstawialm pare miesiecy temu tabletki anty i ze dlatego, nic nie przepisal

Gość malwina1717
Hej ! Miałam podobny problem... Też miałam nieregularne miesiączki będące wynikiem PCO - Po odstawieniu tabletek tylko plamiłam... Mój lekarz nie widział w tym problemu do czasu do puki nie chciałam mieć dziecka...

Gość Lena159
Część. Ja też mam nieregularne do tego teraz gdy powinnam mieć okres mam tylko lekkie plamienia brązową wydzielina. Jak myślicie czy tak właśnie przejdę okres w tym miesiącu czy może to coś innego?

Gość powiem wam,że
plamienia najczęściej pojawiają się po antykoncepcji hormonalnej, zanim organizm wróci do normalnego funkcjonowania tzn. bez dawki dodatkowych hormonów. Przyczyn plamień może być wiele. Dobrze jest wybrać się do dobrego lekarza na zdiagnozowanie przyczyny plamień. Ja mam wizytę już umówioną i Wam też tak radzę. A może to po prostu @ tak się zaczyna- niektórzy tak mają.