Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalkelatips

JAK KOGOŚ POZNAĆ

Polecane posty

Gość kalkelatips

od 1,5 roku jestem strasznie samotna, nie mam żadnych przyjaciół, dobija mnie to zostałam zmuszona do przeprowadzki (jestem niepełnoletnia) zatem do zmiany szkoły jestem duszą towarzystwa, kiedyś przez cały czas wszędzie byłam otoczona znajomymi, przyjaciółmi, a od kiedy sie przeprowadziłam tutaj przez cały czas siedzę w domu, i strasznie mnie denerwuje gdy jeszcze rdzice mówią że stałam się domatorką itp. a to bardzo wbrew mojej towarzyskiej naturze i pojawiła się szansa - znowu zmieniam szkołę, i spędzę w niej jeszcze 2 lata więc MUSZĘ kogoś poznać... mimo że to jeszcze 8 miesięcy(może trochę mniej) to stresuje mnie to że znowu zostanę sama jak poznaje się przyjaciół? nigdy ie wychodziłam z inicjatywą by kogoś poznać bo miałam starych znajomych którzy poznawali mnie z kolejnymi, ale po 1,5 roku samotności już nie wiem jak się za to zabrać...wszyscy w nowej szkole będą w takiej samej sytuacji jak ja pewnie bo to coś jak polskie liceum, więc nikt nikogo raczej nie powinien znać, ale jak zainteresować sobą ludzi i ich nie wiem.... nie odstraszyć?

Gość hhghhghg
ustomizable filter that allows you to enlist words in a black box that will tell the filter the message has the potential to be spam. Such messages will be sent to your junk folder f

z doswiadczenia wiem,ze nie powinnas bron boze na sile sie przystosowywac. ja tak robilam i pozniej mialam okropne wyrzuty sumienia ze w tym wszystkim nie jestem soba. Wiadomo ludzie sami do ciebie nie przyjda,ale niekoniecznie musisz zaczynac od znajomosci z ludzmi z liceum. Na osiedlu,mozesz zapisac sie jako wolontariuszka do osrodka np. dla niepelnosprawnych dzieci tam nie musisz poznawac nowych ludzi tylko dasz usmiech tym ktorzy to potrzebuja. Zauwazysz ze jestes bardzo innym potrzebna i w tym wszystkim nie musisz miec odrazu znajomych.

Gość hhghhghg
shirts right here in San Francisco. Some of them are funny

Gość hhghhghg
Make sure to check out our t-shirt site! Click here

Gość hhghhghg
perfect present from over 4000 gift ideas and experience days