Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika88/

Która z Was tęskni czasami do czasów

Polecane posty

Miło że tak wiele z was zechciało wrócić na tą krótką chwilę do wspomnień z młodości;) Chciałabym również sprostować że topik ten nie jest wyrazem mojej chęci powrotu do tamtych czasów tylko chęcią powspominania sobie takiego zatrzymania sie tu i teraz w tej króciutkiej chwili i uświadomienia sobie co,kiedy i jak się pozmieniało w moim życiu A jeżeli miałabym pisać na co chiałabym fizycznie zamienić to co jest kiedy nie mam chwili dla siebie to byoby to coś do czego w życiu dążę i wszystko w swoim czasie;) Bo tak naprawdę gdybym się nagle znalazła w swoim rodzinnym domu w swoim pokoju i zadzwoniłby przystojny brunet to wiedząc że mam to co mam teraz nie umówiłabym się z nim,bo zwyczajnie by mi się nie chciało tracić na to czasu -wiadomo brak celu w działaniu wyklucza to działanie.

A do czasó dzieciństwa i to takiego w którym są moje szkraby 2/4l chciałabym wrócić! O jakie one sąszczęśliwe-niczego o życiu nie wiedzą-dobrze im z tym! Moje dzieci w kogoś sie wdały...? Zauważam jak starsze rządzi ustawia wszystkich organizuje wszystkim czas-ty pódziesz na zakupu babcia z dziadkiem do lekarza tatuś pojedzie ze mną na basen a ciocia z wujkiem zaopiekują się moim braciszkiem! Cokolwiek to oznacza- młodsze też się uczy od starszego Czy to oznacza może że jak tak wszystkimi dryguje i oni sie uczą odemnie? Wszyscy poszli spać a ja jak zwykle na końcu.