Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawajestem;)

komu się podoba ta muza? (hardstyle)

Polecane posty

Gość wafel-szpachel
Ryje banie :)

Gość ciekawajestem;)
Każdemu co innego się podoba, rzecz gustu, jednym będą pasować arie innym disco polo itd. więc nie będę się sprzeczała czy jest to muzyka czy nie, po prostu ciekawa jestem ilu jest zwolenników takich brzmień :)

Gość ciekawajestem;)
Up :)

Cieńkie jak dla mnie poszukaj sobie na yotube filmów z Qlimaxu:)

Gość Kahahaha:)
Posłuchaj sobie johna b omni trio :)

Gość ciekawajestem;)
Qlaimaxa słucham już od ładnych kilku lat :) a ta nutka jest taka inna niż te wszystkie hardstylowe, dlatego zaciekawiło mnie czy komuś się podoba.

Gość ciekawajestem;)
Niestety nie jeżdżę ponieważ nie mam z kim się wybrać, jakoś nikt z mojego otoczenia nie słucha takiej muzy :(

Ja jeżdżę GlobalGathering, Godskitchen, ILNY, Mayday:) Ech skąd jesteś? Nie musisz podawać miasta tylko jakies okolice? Ja jestem z Wielkopolski a ile masz lat?

Gość ciekawajestem;)
Założę się, że jest z Poznania albo okolic... tylko pyrusy słychają takiej rąbanki która z muzyką ma niewiele wspólnego :D

Bliżej Leszna powiedzmy:) I tak lubię taką muzykę staram się jeździć na Mayday co roku niestety na ostatnim nie mogłam być bo miałam malutkie dziecko w domu ale w tym roku na pewno pojadę:)

Gość ciekawajestem;)
28 latka z Trójmiasta się kłania :) fajnie, zazdroszczę Ci będziesz miała co wspominać, ja sobie mogę tylko wyobrazić jaki klimat jest na takich imprezach.

Mnie mąż wciągnął pojechałam z nim na Sensation white kilka lat temu do Wrocławia i mi się spodobało następnym moim Eventem było właśnie Mayday zupełnie różne style muzyki na tych dwóch imprezach i to własnie Mayday mnie podbiło od tamtego czasu jeździmy razem:) Teraz jest trudniej bo mamy półroczną córcię ale myślę, że na Mayday w tym roku pojedziemy mała będzie miała już ponad rok więc będzie łatwiej. Teraz nie chcę takiego maleństwa zostawiać:) Ale strasznie mi tego brakuje:) A mam 27 lat mój mąż 30:)

Gość ciekawajestem;)
Ja niestety z moim narzeczonym nie dogadujemy się kompletnie co do muzyki, słucha hip-hopu i jakiś radiowych "popierdółek" ja tego kompletnie nie trawię, on zaś w drugą stronę nie może słuchać tego co ja i w efekcie jak ktoś chce posluchać czegoś swojego to siedzi w słuchawkach ;p więc sama widzisz, że wyjazd razem gdziekolwiek nie byłby możliwy...

Powiem szczerze, że współczuję. Ja uwielbiam jeździć z mężem mogła bym godzinami patrzeć na niego jak się bawi jest wtedy taki szczęśliwy i młodszy o kilka lat:) Brakuje mi tego własnie ze względu na niego dawno go takim nie widziałam wiadomo chwilowo jest etap praca, dom, dziecko i tak w kółko. Poza tym uwielbiam klimat tych imprez strasznie dużo ludzi poznałam i są tacy zyczliwi podchodzą zagadują nie wiem co tak działa chyba muzyka:) Choć wiem, że ludzie mają dziwne zdanie na temat takich eventów sam mój brat twierdził, że tam jest pewnie tylko kurestwo a to na podstawie zdjęć które widział cóż ja sama ubieram się dość wyzywająco aczkolwiek kurestwo to ostatnio o czym myślę:) Ech dzięki tobie przypomniało mi się wiele miłych chwil:)