Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxc Tak to ja

Duża nadżerka

Polecane posty

Gość zxc Tak to ja

Hej byłam ostatnio u ginekologa, który stwierdził olbrzymia nadżerkę. Byłam na wizycie w innej sprawie, i gdy chciałam sie coś wiecej dowiedzieć, lekarka powiedziała, że porozmawiamy o tym na następnej wizycie. Oczywiscie byłam prywatnie! Może mi ktoś powiedzieć jak wyglada leczenie nadżerki i czy w związku z jej występowaniem wzrasta ryzyko nowotworu ?

Gość monnnn
Jezeli masz juz duza nadzerke to napewno bedziesz musiala przejsc zabieg wymrazania. Ale nie martw sie to nie jest groźne. Male nadzerki znukaja czasem same niktorych wogile sie nie rusza a niktore leczy lekami. Nie martw sie:)

Gość zxc Tak to ja
Dzieki za odpowiedz, bo szczerze sie zmartwiłam. Wkurzurzyłam sie na lekarke która olała sprawe, jedno jest pewne już wiecej do Niej nie pójde. W tym tygodniu wybiore sie na kolejną wizyte do ginekologa, oby wszystko było ok.

Gość swoje i meza
Generalnie nadżerki usuwa się po urodzeniu ale jak dużą to trzeba zająć się ja od razu

Gość monnnn
Masz racje idz do innej. Ja tez mialam nadzerke spora-podobno i kazala mi poczekac miesiac i ptzyjsc na kontrole poszlam i dostalam jakis lek na 7 dni tetaz bylam na kontroli i jest ok. Mija kolezanka z kolei miala wymrazana ale tez jest juz ok:)