Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywa

Oglądałam Elle w USA...

Polecane posty

i wam powiem ze do tej pory myslalam ze to jakas idiotka i omijalam jej filmy na youtube szerokim lukiem ale ona dobrze mowi :O

Gość o czym niby dobrze mowi
? to jest hipokrytka, najpierw pieprzy o tym ze to nie sztuka zrobic kariere przez seks i ona gardzi takimi ludzmi, a teraz sama do filmikow cycki pokazuje i kokieteryjne minki robi

o wszystkim, ze kase moze kazdy trzepac ale polacy to wciaz zyja w czasach komuny, zasciankowo mysla i sie boja wychylic, wszystko musi byc tak jak raz ktos ustalil bo co ludzie powiedza? :O

wspolczuje zasciankowego otoczenia, ja tego wokol siebie nie widze :O

a świat się zaczyna zmieniać od samego siebie 🖐️

Gość alassssmakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!! 😡😡😡😡

Gość alassssddddmakotaotataa
To ja w tym watku. Dziś tylko przyszłam tu stwierdzic ze odlaczam się od tej historii. Panią można na pewno skomentowac i może nalezy, ale takie komentarze... a ogolnie pisze ku informacji, ze nie mam juz nic wspolnego z opisywaniem filmikow tej Pani i rezygnuje z opisywania jej dokonan czy komentarzy, zyczen. Inni powinni nawet cos w tym celu robic. Ale czy w taki sposob? Jednak jesli macie byc znowu - jakby to napisac - soba - to moze zrezygnujcie. Ja pisze ze rezygnuje z komentarzy tej Pani. I przy okazji: gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

ps. ja rezygnuje z komentowania tej pani z powodow zdrowotnych. uwazam, ze niezle ona dac potrafi w kosc czy w cos tam przecietniakowi. tyle to tam na pewno trzeba jej przyznac, a reszty ja nie komentuje, ale moze nalezy. A zdrowie - tez nie jest na zawsze. Bo to to ma taki osiag, a reszta to nie chce sie juz mieszac. aalassssddddmakotaotataa

Gość guniaipuzia
napiszcie kto to jest, czym sie zajmuje?

Ja tu jeszcze wrocilam napisac , ze przecietniak to mialam na mysli zdrowie bo ma zdrowie i to jest dar bo fakt ubiera sie tez ale zdrowie ma i to nalezy jej przyznac. ja np. 3 choroba od poczatku roku, ledwo zyje, a ona ktorys rok takiego zycia. i tylko pytanie co dalej. no ale to juz nie do mnie pytanie. ja pisze tak bo po prostu nie dalabym a czy mam przecietne zdrowie to nie wiem. nie sadze - ponizej. wlasnie kiepskie i nawet w teorii nie dalabym rady ja np. w teorii. a co dopiero taka praktyka- tak sobie zyjcie i to ile lat na pewno. i kiedy koniec o ile kogos to interesuje. takie cale zycie to zdrowie naprawde trzeba miec. alassssddddmakotaotataa

jeszcze sie wrocilam skomentowac ubior tej Pani bo tak z jednej strony kurtka - ostatni filmik, glowa? no kaptur ma, na nogach? chyba klapeczki ale nie pamietam. No ale 4.00 rano to cos na glowie chyba i te buty choc w sumie jakie? tenisowki? no ale jakies pelne. zeby nie bylo tu pisze, ze stoje o taki ubior gwiazdy. nie na tym to polega moim zdaniem dlatego sobie ide bo sie dowiem ze mam ja pobic. a przeciez to nie jest realne. ale tacy wszyscy sa. idz ja pobij jak to nierealne, a gdy bylo realne? tyle :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja paczka????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja paczka????!!!! 😡😡😡😡

Gość babciaola-atakuje
ta Ella to kurrwa jest i robiła rimming WawrÓszce. sprawdzone UND potwierdzone

Gość babciaola-atakuje
Ella to zboczone dziffla. Była ostatnio w Stalowej Woli i Masterowi świdrowała ozorkiem w zwieraczu. Dlatego WawrÓch ma taką fiksacje odnośnie rimmjoba.