Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEBEBEBEBEBEBE

KOBIETY! czy jest w ogole jakis krem na zmarszczki

Polecane posty

Gość BEBEBEBEBEBEBE

linie, bruzdy, ktory zadzialal? chociaz z jakims minimalnym stopniu sprawil,ze te cienkie linie zniknely? CZy ktoras z was spotkala sie z czyms takim..?

Gość lola_1981
to zależy ile masz kasy na to:)

Gość taki krem nie istnieje
jest botox i operacje plastyczne

Gość BEBEBEBEBEBEBE
lola, wiesz moglabym wydac troche wiecej kasy na cos, jesli bylabym,m pewna ze zadziala. Bogata nie jestem ,ale raz bym sie sztachnela.. ale to nie cena powinna miec znaczenie, wiem ze i te najdrozsze kremy sa do dupy, wiec pytam was czy mialyscie/macie krem ktory wam w ogole pomogl??

Gość BEBEBEBEBEBEBE
kupilabym cos drozszego, gdybym miala pewnosc ze to dziala w ogole.. bogata nie jestem,ale raz bym sie sztachnela moze... ale to nie jest zalezne od kwoty jaki dany krem kosztuje, podobno jest tak ze ten drozszy niczym sie nie rozni od tego tanszego czasem.czy ktoras z was ma badz miala taki co naprawde pomogl choc troche..

Gość BEBEBEBEBEBEBE
co sie z ta kafeteria dzieje:) sory za powtorki, ale raz te moje wypowiedzi znikaja, potem znow sie pojawiaja..

Gość sritnej bpirs
idz do kosmetyczki na kwasik :D

Gość lola_1981
tak na prawde to kremy są drogie bo dobry to tak koło 300 kosztuje ja mam SKINCODE i jesy super ale jeden kosztuje od 170 do 300 chodze na kwasy i inne pierdoły

Gość lola_1981
nie masz racji ze drogi nie różni sie od taniego. dobre są lancome contrastol-D 450 zł vichy różne do 70- 150zł la roche posay 100-200 skincode 200 350 to oczywiście za jeden krem cena

Gość e-konto
masc z witamina a za okolo 4zl. na noc. do tego jakies ziolka ktore oczyszcza organizm z toksyn a co za tym idzie cera sie poprawi. mikrodermabrazja- 1zabieg okolo 100-150zl w zaleznosci od miejsca. takich zabiegow przynajmniej 3, potem poprawka za np pol roku. ja nie mam zmarszczek ale ww podobno dziala

Gość lola_1981
działa ja też chodze mam 34 lata a dają mi 25:)

Gość lola_1981
fajnie wyglądać młodziej ale morze kasy płynie na to

Gość e-konto
z ww listy mialam vichy i la roche i niestety jak dla mnie to sa buble ktore zamiast nawilzac wysuszaly. duzo lepszy jest cetaphil a kosztuje okolo40zl.

Gość lola_1981
WIADOMO ZE KAZDY WOLI COŚ INNEGO JA NIE KUPUJE W POLSKICH APTEKACH ZAWSZE PATRZE ZEBY NIE BYŁO POLSKICH NAPISÓW ZACZY ZEBY KREM NIE BYŁ DLA POLSKI ROBIONY TYLKO DLA FRANCJI LUB NIEMIEC SA NAPRAWDE DOBRE:)

Gość e-konto
lola a gdzie kupujesz? mieszkasz w PL?

Gość lola_1981
NIE NIE MIESZKAM W PL W SZWAJCARII TAK NORMALNIE ALE JESTEM Z PL DLA PL ROBIĄ STRASZNE BADZIEWIE

Gość e-konto
a z kad masz takie info? a co uwazasz o kosmetykach z kanady?

Gość lola_1981
ANO Z WŁASNEGO DOSWIADCZENIA TAKIE MARKI JAK DIOR ELLANCYL VICHY NIVEA I CAŁE SZTOSY INNYCH NIESTETY SPRAWDZONE 100 RAZY I ZA KAZDYM RAZEM SIE POTWIERDZA A Z KANADY NIE WIEM ALE NAWET W POLSCE NA ALLEGRO MOZNA KUPIĆ TE NIE DLA POLSKI PATRZ PO ZDJĘCIACH I NAPISACH SAMA SIE PRZEKONASZ

Gość lola_1981
STOSY KURDE NIE IDZIE MI PO POLSKU COŚ

Gość e-konto
no akurat w to wierze ze na "wschod" produkowane jest badziewie. tylko ze na All mozna trafic podrobke rowniez slabej jakosci ale za to w cenie oryginalu:)

Gość lola_1981
JA ZAWSZE KUPOWAŁAM TESTERY TAK SIE MOZNA UPEWNIC ZE TO CO KUPUJESZ JEST OK NO BO KTO BY TESTER PODRABIAŁ SKORO ON NIE NA SPRZEDAZ JEST ROBIONY:)

Gość lola_1981
ALEZ TO JEST DO WŁOSÓW

Gość Elliot
Mojej koleżanki Mama całe życie używała zwykłego Nivea, a chciałabym mieć jej skórę.. Mojej Cioci skórę wygładził krem Soraya... ten tani.. w niebieskim opakowaniu..w każdym Tesco można chyba kupić do 10zł.. a Mama używała kremów z Avonu.. Efekt: każda wygląda tak samo.. nie mają dużych, widocznych zmarszczek..

Gość BEBEBEBEBEBEBE
no tak, moja siostra tez uzywa od zawsze nivea tylko ten klasyczny, i ma sliczna ,swieza cere. Ale ona nigdy nie borykala sie z nczynkami przez to tak swojej skory nie meczyla jak ja. Ja cigle ja szarpalam, cignelam ,ciagle to nakladalam nowe kosmetyki... i dorobilam sie takich linii pod oczami. A wlsciwie pod jednym, pod drugim to mi tak nie przeszkadza.// a jest jakis zabieg ktory wystraczy na raz, ze nie bedzie go trzeba poprawiac co chwila?

Gość BEBEBEBEBEBEBE
lola_1981 - ktory to jest ten Skincode, bo jest ich kilka, nie wiem o ktorym mowisz:)

Gość Bogumiła45
Ja stosuję produkty z serii GAL. Mają kapsułki z koenzymem q10 oraz serum pod oczy, które sa naprawde dobre. U nie zdziałały cuda. Szkoda, że nie ma możliwości dodania zdjęć przed i po jak w tych różnych metamorfozach.

Gość goscia
zluszczanie i nawilzenie. to ci pomoze. krem powinien byc w szczelnym opakowaniu, nie sloiczku. w skladzie musi miec duzo przeciwutleniaczy i substancji imitujacych prace zdrowej skory. retinol tez ponoc pomaga. ale niz nie usunie zmarszczek, jedynie moze pomoc zapobiegac i poprawic ogolny wyglad skory. oczywiscie zalezy tez jaki rodzaj cery masz. wiecej info tutaj:www.beautypedia.com

Gość gość
ŻADEN krem nie pomoże, bo nie może pomóc. Skóra jest po to, żeby chronić nas przed wnikaniem różnych substancji. Krem może Ci, co najwyżej, nawilżyć najbardziej zewnętrzną warstwę naskórka i nie ma takiej opcji, żeby zlikwidował zmarszczki. Na biologii spaliście czy daliście się ogłupić reklamom? Każda osoba pracująca w branży kosmetycznej Wam to powie. Mało tego, wygląda to tak, że cena kremu zależy głównie od PR i założonej grupy docelowej. A to czy w słoiczku jest sama baza, czy baza z dodatkami nie ma NAJMNIEJSZEGO znaczenia z punktu widzenia skuteczności specyfiku

Gość Hania405
Ja polecam serum pod oczy firmy GAL, który jest świetnym preparatem dla osób, które często się malują. Działanie ma niezawodne, regeneruje skórę w okolicy oczy no i niweluje wstrętne zmarszczki.