Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszna biwda w anglii

pipieram projekt bieda w anglii

Polecane posty

Mieszkam tu kilka lat i dopiero dziś zachwyt minął. Bieda tu straszna mwnelstwo gorsze niż w Warszawie na Pradze domy z pluskwami rozpadajce się syf na ulicach. Ludzie są podli i wredni i złodziejstwo i alkoholizm nabkzadym kroku. W domach grzyb i pluskwy . W Polsce jest duuiuzo bogaciej. A zarobki tu to też fikcja za 200fumtow na tydzień i psy Day loans wszysyc jada i na najtańszym zarciu i najtanszym piwie. Nikt nie kupuje papierosów tylko skręty robią.

ale bzdety piszesz? to gdzie ty meszkasz, ze az tak zle??

Ładne ciuszki z wyprzedaży a w garnku w domu kartofle które gotują tu się dwie godziny i nadal są twarde. I nic do tych kartofli nie ma więcej . Pensja ledwo na Bus kartę starcza tanie piwo i fajki i oddać długi. Rzesza Polaków pod bankomatami pięć minut po północy w czwartek/piatek w nocy z nadzieja ze 200fyntow wpłynęło i overdraftu nie zabrali. Kto miał nadgodzine ten ma więcej ale bank może debecik zabrać bo przekraczamy za często i jak tu Żyć ?

Mieszkam w mancheterze. Juz mam dosyć tej biedy tutajm wracam do polski. Wole biedowac w polsce

Ci mecz to graja to pol miasta zdewastowana syfu na ulicach nie sprzątają miesiącami. Czarne typy tylko laza po ulicy i wszędzie ten smród marichuany. Wszystko jebie trawa każdy dom jak przechodzisz to śmierdzi na odleglosc

I te polaczki co wyżej stają niż maja w focusach mondeo i passatach modlacy się aby tylko mot przeszła ich fura . Auta za 400funtow.

to dzwne doswadcena masz. ja mieszkam niedaleko Dartfort, minalan ilosc czarnych, zero ciapatych , czysciutko, spokojnie. Wspolczuje Ci

cos mi klawatura nawala :) chodzilo mi o to ze tutaj minimalna losc czarnych od 7 mesecy to moze ze 3 afroamerykanow widzalam, sami biali, mili ludzie

Do autora!Fajnie napisałeś! Tak jednym tchem i całą prawdę bo przeciez wszędzie jest bieda i bogactwo Miedzy jednym a drugim przepaść i dlatego tak trudno,tak ciężko przeprawić sie przez nią! Trzeba mieć solidny plan- zbudować most jak kogoś stać! Użyć balonu-też nietani sprzęt a trzeba umiec tym sterować! Może użyć paralotni-trochę tańsza? Może chwycić się czegoś co lata i stać sie pasażerem na gapę-można zginąć ale co tam kto nie ryzykuje ten nie ma? A dlaczego tak trudno odbyć tą przeprawę czy po tamtej stronie nie chcą więcej równych sobie? Nie jarałam niczego odrazu mówię!

Gość jestem w Szkocji od paru mies
mialam dosc biedy w polsce i jest mi tutaj lepiej. W polsce pracowalam w biurze i caly czas tylko stres aby kasa byla aby starczylo,kosmetyk nivea czy palmolive-kóry tańszy, a teraz mieszkam tutaj,sprzątam w restauracji i kupuje 2 kosmetyki, i inne pierdoly,nie martwie sie czy miw ystarczy kasy,zyje spokojnie na luzie