Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldijfdikjd

wbrew temu co sie mowi zauwazylam ze faceci lubia bardzo szczupłe dziewczyny

Polecane posty

Gość ldijfdikjd

im szczuplejsza tym lepsze powodzenie

Gość ldijfdikjd
no ja mam troche ciala 165 60 kilo a raczej jako tako powodzenia nie mam moje kolezanki 165 50 nie moga sie opedzic:o chociaz cyckow w wiekoszci nie maja

Gość 1234jedendwatrzycztery
oj nieprawda, chodze doliceum i chlopak wysoki (192 cm wzrost), szczupaczek lata za grubymi laskami, ale jakimi grubymi!

Gość kawwkaaa
Nie zgadzam się. jestem szczupła ( nie chuda) a każdy mężczyzna z którym się spotykam dokarmia mnie abym przytyła. Mężczyzni zecydowanie wolą okrąglejsze kobiety :)

Gość Samotny XX
ponieważ tylko grubaski piszą że jest inaczej :P

bo nie kazdy chlopak jest taki smialy zeby podejsc i zagadac i to niezaleznie ile wazycie i jaki macie wzrost, jaki rozmiar piersi. jednemu sie bedzie podobac to drugiemu tamto

Gość Sebastian van Damme
Guzik mnie obchodzi kogo chcą posuwać inni faceci. Mnie się podobają wychudzone blondyny i tylko do takich zagaduję

sluchajcie takie gadanie ze meczyzni wola kraglejsze kobiety, albo z duzymi piersiami, albo z malymi, albo wola szczuple, albo brunetki, blondynki, wysokie, niskie jest glupie. dajcie sobie spokoj, jedna kobieta lubi miesniakow druga nie. ja na przyklad nie lubie miesniakow i mnie w ogole nie podniecaja. jedne lubia blondynow drugie brunetow. jedne lubia dlugie wlosy u mezczyzn a drugie krotkie, albo lysych

I działa to w dwie strony. Kobiety też chętniej zawieszą oko na dobrze zbudowanym facecie bez grubego brzucha przykładowo. Tylko oni nie robią wokół tego tyle szumu. Więc nie doszukujmy się jakiejś niesprawiedliwości.

Gość xdefcerfedfcegf
ja tam zawsze wazyłam 65-70 kg przy 165 cm i za mąż wyszłam juz jako 23 latka, bredzicie

a ja mam 162 cm wzrostu i ważę 55 kg..żadnemu facetowi to nie przeszkadza..tylko czasami slysze ze jestem chuda..troche mnie to boli...

Gość ldijfdikjd
przy tym wzroscie i wadze chuda? nie powiedzialabym:o

ja w ogole sie nie uważam za chudą..tylko tak czasami słyszę od znajomych a nawet i jakis znajomy chlopak mowi do mnie:mam nadzieje ze sie nie odchudzasz?...wes a nawet i w domu moja matka mowi ze musze jesc bo jestem chuda..

To nie jest tak to końca,bo raz facetowi spodoba się laska zaokrąglona,z cyckami w rozmiarze D,a innym razem może być drobna,szczupła dziewczyna (np. jakieś 163 cm),ale jeśli ma to coś,to figura mniej się liczy ;)

Gość pomaranczlala
A tak się mówi? Właśnie ja zawsze słyszałam i widziałam, że super laski mają powodzenie. Ale tak naprawdę to jest kwestia indywidualna i raczej nie faceta, tylko kobiety, a właściwie obojga. Facet, któremu zawsze się podobały chude blondynki, może nagle wpaść po uszy przez pulchną brunetkę i nie mówię tu wcale o miłości emocjonalnej, tylko o czysto fizycznym pożądaniu. Bo np. zabija go sposób w jaki ona patrzy, jak się porusza, jej głos, jej zapach. Różnie to w życiu bywa. ;)

Gość hjgkkgj
Myślę, że 90 procent facetów lubi dziewczyny szczupłe, zgrabne, ale mające też czym oddychać i na czym usiąść. Pozostałe 10 procent lubi albo te grubsze albo za bardzo chude dla większości.