Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynakaskasia

seks oralny

Polecane posty

Gość katarzynakaskasia

Jestem w związku z mężczyzną. Ma 28 lat. Ostatnio doszło między namj do seksu oralnego ale tylko z jego strony. Czyli po prostu zrobił mi minetkę. Miał już kilka partnerek ale powjedzieał, ze nigdy tego żadnej nie zrobił. Powiedział, ze bal sie zapachu, smaku a u mnie niemial nawet jakichkolwiek watpliwosci. Powedzial, ze kiedys sobie obiecal ze nigdy tego nie zrobi bo go to obrzydzalo. I strasznie przezywa ze to zrobil. Bo nie rozumie dlaczego jak tylko sie do mnie zblizyl wiedzial, ze pragnie mi to zrobic. I strasznie mu sie podobalo, chce to robic ciagle. Ciagle zastanawia sie dlaczego ja?;p bo z innymi bylo to nie do pomyslenia. Co o tym myslec?

Gość jaakaakakakk
też tak myślę , wyjaśnienie tej zawiłęj sprawy w najnowszym odcinku , dziś na polsacie :)

jakka: dobry temat na odcinek. :) Co spowodowało, że Wojtek nie chciał robić minety swoim byłym, a Katarzynie robi z przyjemnością. Dowiecie się po przerwie...

Gość ostryruchacz wro
to teraz szmato nie lamentuj tylko mu possi z polykiem calego spustu i chwal że MEGA ci smakuje szmato jego sperma i że chcesz być oddanym mu pucywhooyem !