Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinaa

Pierwsze słyszę, żeby zarodek zagnieżdżał sie 12 dni! Chyba w starych podręcznik

Polecane posty

Gość katerinaa

Po co sobie wmawiacie takie rzeczy? Potem wierzycie, że jeszcze test się zmieni.

Gość zarodek się zagnieżdza
od 7 do 14 i są to świeże podręczniki, zanim założysz idiotyczny topik to doczytaj

Gość no to słabe masz pojęcie
zarodek ma czas by się zagnieździć miedzy 5 a 12 dniem po owulacji

Gość hfsdjhfljsda
widać ze zadna nie ma pojęcia o tym co piszę Cały etap zapłodnienia z zagnieżdżeniem trwa do 12 dni, a nie samo zagnieżdzanie po 4-5 dniach zarodek dociera do jamy macicy a ok.6 dnia następuje zagnieżdzanie

Gość no to słabe masz pojęcie
niestety, ale to Ty bzdury opowiadasz:O zarodek zagnieżdża się tak jak napisałam pomiędzy 5 a 12 dniem po owulacji i nie ma tak, że cały proces trwa 12 dni u jednej kobiety zagnieżdża się już 5 dni po owulacji u innej po 10 dniach

Gość myślnik
Wiem skąd ten temat. Katerina czy jak Ci tam ja zrobilam test 10 dni po i dlatego miałam nadzieje, że może jeszcze nie doszło do zagnieżdżenia i beta nie była wykrywalna!!! Najlepiej kogoś odrazu zmiażdżyć

Gość do no to słabe masz pojęcie
doucz się osiołku bo aż żal czytać :D pojęcia żadnego nie masz w porównaniu z tymi co jakies mają aha i przeanalizuj jeszcze raz to co napisałaś bo sama sobie przeczysz

Gość hfsdjhfljsda
napisałam DO 12 DNI widać nie umiesz czytać ze zrozumieniem a chcesz zabłysnąć niczym gwiazda :( Zarodek zagnieżdża się w wytrawionym zagłębieniu, endometrium je obrasta. Proces ten zwany implantacją lub zagnieżdżeniem rozpoczyna się mniej więcej po 6 dniach od owulacji, ale w zależności od tego, jak długo zarodek znajdował się w jajowodach, rozpocząć się może od 4 do nawet 12 dni od jajeczkowania

Gość styczeńń
Dodać trzeba ok 48 godzin na wzrost hcg by był wykrywalny

Gość Oj litości
Jak imbecylstwo się szerzy :D buahaha co za naród żeby nie było że akurat studiuję to i owo to nie będę się wypowiadać ale kto zdrowy by pomyślał że takie głupie babska w tym kraju żyją

Gość Oj litości
MYŚLNIK nie stresuj się,najlepiej testy wykonywać po upływie 7 dniu od terminu miesiaczki :) także jeszcze nic straconego :) i pocieszeniem może będzie dla Ciebie fakt że mi test dopiero w 6 tyg ciąży wyszedł pozytywny powtarzam tygodniu ciąży wyliczonym skrupulatnie nie od żadnych tam pierwszych dni ost miesiaczki jak to czasem starą metodą lekarze liczą