Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viktoria27

rude włoski niemowlaczka

Polecane posty

Gość Viktoria27

Witam. Moje dziecko urodziło się z rudawymi włoskami które w ciągu 2 tygodni po porodzie się wytarły ale teraz zauważyłam, że te nowe też są rudawe choć w rodzinie nikt takich nie ma. Mały ma 3 miesiące i się zastanawiam czy takie już mu zostaną czy może jest szansa,że się zmienią. Jeśli ktoś miał podobny przypadek bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość mamammaaa
moj brat do 3 lat był rudy jak cholera, choc w rodzinie rudych brak (chyba, ze farbowane). Dzis ma prawie 30 lat i jest ciemnym brunetem, skad ten rudy nie mam pojecia :)

Gość derosew
moja corcia uroodzila sie z delikatnie rudawymi włoskami wpadajace troche w blond. Teraz ma 3 lata i nadal takie same wlosy. Kolor naprawde ladny- kazdy mowi ze wyglada jak farbowana. Nie ma piegow. Ona ma po tacie, niby blondynem jest ale np na pejsach(jak ma krotko wystrzyzone to nie widac) widac takie niektore rudawe wlosy. I tez piegow nie ma....

Gość dzieci z rudymi włosami
rodza sie w rodzinach, w korych nie musi byc "rudych wlosow" moja kolezanka jest szatynka, jej maz tez a dziewczynka jest ruda :) moj kolega rudzielec - jego dwa braci brunecie, rodzice tez..