Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelinnnnnnn

pomóżcie bo nie wiem już co robić :(

Polecane posty

Gość evelinnnnnnn
miauczydelko ahhh no wlasnie tez mieslimy taki podzial . i wlasnie zakupy byly czescia jego obowiazkow bo jest zimno z takim maluchem naprawde ciezko wyjsc on jest w stanie uniesc wiecej wiec to on mial zapewnic chleb rodzinie.

Gość coś we mnie pękło
nieprawda.

Gość evelinnnnnnn
coś we mnie pękło wiesz zy cze i podobnej sytuacji :) bo nigdy nie wiesz kiedy facet udaje najpierw sa cukierki cuda itp a pozniej wychodzi jaki kto jest naprawde wstalam o 10 bo moje dziecko spi od 23-9-10 :) on tez sie wyleguje bo ma na 13 do pracy w ktorej gowno robi bo pracuje w kebabie i jego filrma zarabia 100 zl dziennie bo nikt tam nie przychodzi :) wiec bywa ze on caly dzien zrobil 2 tyortille wiec jak nie znasz sytuacji to sie nie czepiaj. :)

dosyc ze wstala o 10 to pewnie bedzie jeszcze chodzic w pidzamie caly dzien...nie pokazuj sie dziewczyno w takim stanie mu bo on mysli ze ty nic nie robisz skoro siedzisz w pidzamie...od jutra sprobuj sie wziac za siebie..wstajesz ..robisz sniadanie..ubierasz sie ..bierzesz dziecko na spacer po drodze zakupy ..wracasz robisz obiad..w trakcie ogarniasz chalupe,.,przeciez dziecko tez troszke spi..wiec robisz co masz robic a jak on przyjdzie masz wszystko ogarniete...i zobacz jak zareaguje.

Gość coś we mnie pękło
jesteś bezczelna gówniara możesz byc pewna, ze podobna sytuacja mi sie nie trafi, bo trzeba być mądra kobietą, szanowac siebie i swoje życie, zadbać o swoja przyszłosć i o siebie. Ty myślałaś, ze zakręciłąs dupskiem i facetm teraz całe życie ma ciebei utrzymywać i twojego bachorka, którego pewnie i tak oboje nie chcieliście :-O ot przytrafiło się dwójce nieodpowiedzialnych idiiotów, a teraz się żryjcie i pozabijajcie się, bo pewnie nawet nei wiecie co oznacza słowo "szacunek" do ukochanej osoby, ze już nie wspomnę o miłosci. Mam to w dupie, gnij sobie w tym bagnie!

Co wy ludzie do cholery? wszyscy tacy madrzy? sama sobie na to zapracowala, a jak otwiera taki temat 40+ to jakie zycie zlamane ale 20 to gowniara to gow...o wie! Autorka ma racje, ze czlowieka sie nigdy do konca nie pozna, na poczatku jest wszystko pieknie a szajba moze i odbic po tygodniu i po 20 latach nie ma reguly. Facet ewidetnie wykorzystuje fakt, ze dziewczyna miala trudne dziecinstwo i teraz nawet nie ma do kogo sie zwrocic. To jest zwykly gnoj, ktory szuka ofiary i tyle. Autorko ty masz dbac o siebie i maluszka! trzeba znalezc rozwiazanie z takiej sytuacji bo nie mozesz w tym z dzieckiem zostac! szkoda malenstwa

Gość evelinnnnnnn
coś we mnie pękło od mojego bachorka to ty sie glupia franco odwal zeby ci zycioe dupe skopalo zycze Ci z calego serca!

Gość evelinnnnnnn
micro99 dziekuje za stanie w mojej obronie :( :*

Gość coś we mnie pękło
nie odwalę się, bo masz bękarta niechcianego w domu który w dodatku ma tępawą matkę po podstawóace, która pchac się na fiuta nie mając grosza przy duszy :-D jeszcze więcej pożycz mi źle , jeszcze jeszcze :-D ani sie obejrzysz jak zło które mi życzysz spadnie nie na ciebie, ale na osobę którą najbardziej kochasz, gówniaro!

Gość coś we mnie pękło
ojej ktoś stanał w jej obronie, pewnie taka sama patologia :-D może pułk wojska zawołaj, niech cię bronią :-D

Gość czuly_mateusz@o2.pl
jak jego firma zarabia 100zł dziennie to ile on zarabia ? może go nie stać na jedzenie ?

Do coś we mnie pękło kobieto zastanow sie nad soba bo cos z toba nie tak! niechcianego bekarta??? co ty bredzisz? autorko nie przejmuj sie takimi komentarzami. Wspolczuje ci bardzo calej sytuacji, trzymam kciuki i pozdrawiam!

Gość xcxcxcxc
"coś we mnie pękło" - jesteś złym człowiekiem, złosliwym, zarozumiałym i chamskim......, i tyle. Chciałaś doradzić OK, nie chciał ktoś usłuchać też musi być OK , a Ty obrażona, że ktoś śmiał Cie nie posłuchać zaczynasz inwektywami rzucać. Każdy ma swoje życie, i wolno mu słuchać innych lub nie. Nie chcesz więcej radzic, nie chcą Cie słuchać - idź sobie, nad bliskimi się wywnetrzaj, nie tutaj, nad być może czymiś nieszczęściem! Sio!

No przepraszam Cię bardzo jak wstałaś o 10 to nie dziwie się że on ma pretensje. A siostra nie mogła spakować się wcześniej ? jesteście nie ogarnięte. Nie znalazłaś się w du.. sytuacji życiowej tylko sama sobie ją stworzyłaś. Ja odbieram Cie jako lenia niestety. Poza tym co z tego że jesteś w obcym mieście chyba po polsku umiesz mówić rozumiałabym jak byś była za granicą. Koleżankę zawsze możesz jakąs znaleźć ale sory jeśli spacer z dzieckiem pół godziny to na prawde kłopot to siedź w domu sama.

Gość coś we mnie pękło
:-D ojej jaki fornt ucieśnionych :-D przestraszyłam sie naprawdę :-D nie są nieogarnięte, tylko zwyczajnie głupie... gówniara nie mogła wyskoczyć po chleb na drugą stronę ulicy, bo musiała pilnowac dziecka które spało! (dzieciak ponoć śpi do 10) a sioistra nie mogła rzucić na niego okiem bo sie PAKOWAŁA :-D ja pierdolę!!!! :-D komedia :-Dprzyjechała na 2 dni i się PAKOWAŁA :-D Nigdy w twoim życiu dobrze nie bedzie , bo jesteś po prostu głupia i tępa :-D

Gość pfffffff
Do coś we mnie pękło I co durna pizdo, topik rozpierdoliłaś, i jest ci lepiej teraz krowo niedojebana?? Brak ci chuja w dupie, dlatego tak złośliwa jesteś, wiesz?

Gość kfof
To zamiast siedziec na kafe,idz sie umyj. Co do miasta,to jaki problem je poznac?????

Gość kfof
To prosta malolata,ktora rzeczywiscie wskoczyla na fiuta,zamiast sie uczyc lub przynajmniej zabezpieczac,skoro nie potrafi zabezpieczyc zycia samej sobie i dziecku.

Gość kfof
Majac 4 msieczne dziecko,nie potrafi znalezc 5 min na prysznic??? Nie moze wziac dziecka do lazienki? Zgrywa bidulke. Na spacery nie chodzisz z dzieciakiem? Leniu? Pochodzilabys codziennie gdzie indziej,to zadomowilabys sie szybciej,ale ty wolisz pierdziec na kafe. Znam taka malolate jak ty,ktora myslala,ze sie zarobi,biorac goscia na dzieciaka. Pomylila sie :)

Gość Kotka Brotka
a dlaczego roz... topik ? Bo się małolacie powiedziało w twarz prawdę , że użala się nad sobą a nic nie robi jeśli to nie prowo to też uważam , że jesteś leniem.

Gość zgadzzzzzzzzam się
gówniary dają na prawo i lewo, szczycą się swoimi podbojami, poniżają porządne młode dziewczyny, potem dumnie noszą brzuch, a następnie przyłażą na kafe skruszone i wylewają swoje żale i oczekują pogłaskania po główce :-D żałosne debilki!

Ja myślę , że to marne prowo. dziecko śpi od 23 do 9 - 10 rano facet pracuje w kebabie idzie na 13 do pracy po czym okazuje się , że przyszedł na przerwę do domu :D to ile pracował ? Dziewczyna ma jakaś taryfę na wode I jest na tyle nie zdolna do życia , że nawet wyjść na dwór nie potrafi bo może drogi do domu zapomni :D A do tego ma problemy z higieną :D

Gość lubieJapka
DaisyDuck masz racje!:D ale się uśmiałam.Autorka przypomina mi moją siostrę!gnije do 12 godziny,potem do 15,16 ogląda filmy w piżamie na kompie albo tv,żre tylko przed telewzorem,nic nie robi i jeszcze ma roszczenia o wszystko!!Autorko jesteś załosna!co to za wytłumacznie,że nie mogłaś wyjść po chleb bo siostra sie pakowała??to taką masz siostrzyczkę,że ci te 5 min,nie zostanie z dzieckiem??Druga sprawa-ty nawet nie zainteresowałaś się czy jest chleb dla faceta bo gniłaś i sobie paplałaś z siostrunią potłuczoną taką jak ty w piżamach!!idiotka!!

Ale ludzie naprawdę mają wyobraźnie :D Nie poszła po chleb na przeciwko do sklepu :D A siostra na dwa dni przyjechała i się musiała pakować 3 dni :D

Gość bo ponieważ
evelinnnnnnn, zamiast siedzieć na kafeterii ugotuj mu obiad idź po chleb, skoro on was utrzymuje to chyba możesz to dla niego zrobić?