Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia.24

Czy usg się pomyliło? Ciąża? pomocy

Polecane posty

Gość Madzia.24

Witajcie. Mam kompletny mętlik w głowie. robiłam 2 testy ciążowe.wynik pozytywny. od 2 tygodni okropnie bolą mnie piersi. powiększyły sie. ponad to zauważyłam dziś sączącą się siarę. to wszystko wskazuje na ciążę prawda? Byłam u lekarza. z badania "ręcznego" był pewny że jestem w jakoś 5 tygodniu ciąży. powiedział,że mam siną szyjkę macicy co jest bardzo dla ciąży typowe. powiedział ze macica jest powiększona lekko owalna i z dotyku to on mowi ze to 5-6 tydzien. jednak na usg nie wykazalo ciąży. lekarz powiedział, że endometrium jest za małe by muc powiedziec ze jestem w ciąży. w takim razie co znaczą moje objawy? mam duże wątpliwości co do kompetencji tego lekarza, gdyż prawie to samo powiedział mi gdy byłam w ciąży z moim pierwszym dzieckiem. usg nic nie wykazało a jednak po 2 tygodniach bylam juz magicznie w 8 tygodniu. jestem zdania że tym razem też się pomyliło usg może ciąża jest bardzo wczesna? ale on mi kazał wywołać okres. co robić ? poradzcie mi

Zdecydowanie iść do innego ginekologa. Sama widzisz że przy pierwszej ciąży już się pomylił.

Gość młoda mamusia.;)
Może pójdź do innego lekarza i sie upewnij?

Gość ojtam ojtam
kompletnie cie nie rozumiem - wiesz jaki jest lekarz a i tak do niego idziesz?? po co?

Gość majeranek777
czekaj, u mnie w 3 miesiacu na usg bylo widac ciążę

Gość U mnie w 6tc
na usg też nie było widać ciąży.

Gość Madzia.24
poszłam do niego bo tylko on u mnie w miejscowości przyjmuje. ale macie racje znajde sobie innego ginekologa gdzieś dalej,