Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona0000

Żółtaczka mechaniczna -można umrzeć?

Polecane posty

Gość Zaniepokojona0000

Dziś sie dowiedziałam, że mój tata ma żółtaczkę mechaniczną. Kilka lat temu został usunięty woreczek żółciowy. Tata ma odbarwiony kał i zabarwiony mocno mocz. Tyle wiem póki co. Mama mówi, że to może być śmiertelne. Dopiero dziś wylądował tata w szpitalu lekarz stwierdził, że powinien być już wcześniej na oddziale i że już ma zabarwioną skórę. Nie znam się na żółtaczkach. Ale mocno się martwię. Ktoś z Waszych bliskich/znajomych miał tą chorobę? Można umrzeć od niej??

Gość twereeeeee
czemu zaraz ma umierac? nie jego pora to nie umrze, tu chyba bog decyduje

Gość 987654321123456789
nie, od tego sie nie umiera. po prostu ma za duzo zólci wiec dlatego ta zóltaczka ale śmiertelne to to nie jest

Gość Donalde
Mamy 21 wiek, już potrafimy sobie radzić z żółtaczką... ale tak, można umrzeć. W sumie to wielce prawdopodobne po tym co z służbą zdrowia zrobiła Kopacz i Arłukowicz :classic_cool:

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spokojnie tata wyzdrowieje, to nie jest grozne to taka sama żółtaczka jaka maja dzieci po urodzeniu

W pewnych wypadkach jest śmiertelna.Otóż jak bedzie przestrzegał diety jak wyjdzie ze szpitala nic mu nie będzie.Więc co Ci powiem.Miałem żółtaczkę 3 -krotnie.Od 26 roku życia do 31 roku miałem scisłą dietę.% ,kawa prawdziwa,papieroski moze sie pozegnać na 5 lat.W innym wypadku do roku kopnie w kalendarz.

Kał jest biały ,mocz bardzo ciemna.Ma oczy zażółcone i ciało.Wyglada jak azjata.Muszę lecieć obowiązki wzywają.Jak chcesz coś wiecej wiedzieć napisz na maila fanfaron@vp.pl

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ty głupot nie gadaj, mam 100% racji w tym wypadku, jej ojciec trafił do szpitala w dobrym stanie i nic mu nie bedzie

Gość gość
żółtaczka to choroba którą ma się do końca życia. Przestrzeganie diety 100%. Moja mama miała żółtaczkę szczepienną. Po 6 latach choroby zmarła. Żółtaczka niszczy wątrobę i trzustkę. Objawy w późnym stadium są straszne. Zanik pamięci / małę dziecko/. Kto nie miał z tym styczności niech się nie wypowiada. Anka