Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czmamba

CZY MOGĘ BYĆ W CIĄZY POMOCY

Polecane posty

Gość czmamba

Cześć dziewczyny. Mam mały problem ponieważ biorę pierwsze opakowanie vibin mini, wzięłam wszystkie tabletki placebo i okresu nie ma. wczoraj rozpoczełam nowe opakowanie. Dodam że nigdy nie stosowałam antykoncepcji. Gdy przyjmowałam tableteki różowe to miałam brązowe plamienie. Ja tabletki dostałam poniewaz miałam obfite miesiaczki. Na samym początku dostałam cilest ale źle sie po nim czułam i po 2 tyg lekarz zmienił mi na vibin mini. Czy to też może być przyczyną braku okresu? Trochę się boję. Z chłopakiem współżyjemy często bez zabezpieczeń, stosunek przerywany. Robiłam test ciążwy i wyszedl negatywnie, jak myslicie powtórzyc test? nie zauważyłam u siebie zadnych objawow ciąży, jedynie mam biała wydzieline z pochwy i wczoraj mnie bolało podbrzusze i jak wstaje to kreci mi sie w glowie. Troche sie niepokoje i prosze was pomóżcie mi!

Gość hhjjiijj
Nie, nie możesz.

Gość czmamba
Aaa to dobrze, ulżyło mi. Stresowłam się tak ponieważ brat mnie troche nastraszyl bo ja przyjmuje leki psychotropowe i jeden z nich obniza działanie antykoncepcji. Dzięki za pomoc. Ale jak chłopak nie konczy we mnie to nie powinno dojść do zapłodnienia. Sory że sie tak wypytuje ale jestem kłębkiem nerwów ;)

Gość czmamba
A i mam jeszcze jedno pytanie iść z tym do lekarza żeby się zbadać czy tak sie zdarza i się nie martwić?