Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wyrodna matka

Nawrzeszczałam na córkę a teraz mi głupio

Polecane posty

Nawrzeszałam na córkę 2,5 roku bo zrobiła coś z kablem od kompa (nie wiem co, jakoś przerwała bo weszła na mnie, kabel się przekręcił i coś złamała bo komputer padł). Jako że pracuje na komputerze i mając w perspektywie niemożność pracy wkurzyłam się i nawrzeszczałam, że hej. Aż się popłakała. Po wielu poszukiwaniach jakiś narzędzi męża znalazłam inny kabel i udało mi się znów podłączyć kompa do sieci. tak więc wszystko gra a ni teraz jest przykro za te krzyki. Na szczęście córecza już nie płacze i chce sie ze mną bawić.

Gość tescxiowwwaaaa29
ja tez kiedys nawrzeszczalam na corke i miala wtedy ok.2 lata. zalala mi laptopa az tak ze padl i nie oplacalo sie go naprawiac. od tego zadrzenia mam juz nwayk ze wszystko chowam.

Normalnie przy niej nie pracuje bo zreszta ona chodzi do przedszkola i wtedy mam czas, ale dziś była podziębiona, kaszlała więc została w domu. i takie dni są najgorsze bo ona generalnie dobrze się czuje, chce się bawić a ja nie mogę. no i dziś przebrała markę:(

Gość oj kazdemu puscilyby nerwy
Zdarza sie ;) Po prostu nie rob tego wiecej :P Jak ma 2,5 latka to nie bedzie pamietac kiedys ;)