Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Kobiety które twierdzą że nie patrzą na wygląd faceta są fałszywe

Polecane posty

Gość facet niezbyt przystojny

Od roku jestem na portalu randkowym gdzie szczegółowo opisałem siebie i dałem kilka fotek.Co prawda kobiety wchodzą na mój profil ale na tym się kończy.Ja puszczam oczka i wysyłam mejle ale na kilkadziesiąt kobiet odpisały mi tylko 3.Tak więc obalam mit że na pierwszym miejscu jest charakter a potem wygląd.I proszę nie piszcie że jest inaczej!

Gość svrb
musisz być strasznie brzydki 🖐️

on ma tak paskudny charakter, że one instynktownie myślą, że musi być potwornie brzydki

Gość już_rozwodnik
Moja już była żonka puściła się z przystojniejszym gościem ode mnie dlatego ja poznałem się na kobietach i postanowiłem nie żenić sie drugi raz.Tylko wolny związek!

Gość a ja miałam
ja się z tym nie zgadzam, nie generalizuj! ja jestem jedna z tym (tak mówią) ładnych kobiet które nie patrza ani na urodę ani na portfel, ostatnio byłam prawie 3 lata w związku z facetem jak mów jego mama: brzydkim jak grzech smiertelny,bawiło mnie to powiedzonko, dla mnie był najpiękniejszy na swiecie, musi byc to coś, ta magia która przyciąga, cos czego inni nie widza a widzisz tylko ty, powodem naszego rozstania były inne rzeczy niz niz jego brzydota,pewnych cech charakteru nie da się zmienić a urodę mozna nieco naprawic, mój facet jest uparty i dalej walczy,hmm zobaczymy co czas pokaże

Gość pani x. y
a to dlatego że mądre kobiety nie wchodzą na takie portale , np ja :) anonimowo top po co mam kłamać ? nie interesuje mnie wygląd faceta , nie mylić ze stylem ! bo jeśli facet ma gajerkowe spodnie do tego adaśki i przepoconą koszulkę z flaneli to odpada.

Gość Znawca_Kobiet
Patrzą na wygląd owszem i nie mówcie że jest inaczej tak jest przynajmniej jeżeli chodzi o sex i porządanie, wiem to po sobie bo nie raz mnie zaczepiały mężatki :( a i miałem przypadek że przyszła panna młoda na panieńskim się do mnie dobierała, aż musiałem ten lokal opuścić bo mnie nie interesują zajęte kobiety...