Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wendii28

Mężczyzna ma uczucia prawdziwe czy bajeruje???

Polecane posty

Gość Wendii28

Witam!!! Pewnie już był taki temat ale nie znalazłam. Otóż mam taki nie typowy problem i chciałabym znać wasze zdanie. Jestem sama i ciocia zaproponowała mi portal randkowy i tam poznałam jednego mężczyznę, który mi się spodobał z wzajemnością. Ja mam lat 28 on ma 24. Znamy się 3 dni. Jest dla mnie miły, pisze i dzwoni non stop ostatnio zadzwonił o 2:00 w nocy i mówił że nie może spać, bo myśli o mnie i chciał mnie usłyszeć, mówi ładne słówka ( że jestem jego księżniczką) bardzo mnie polubił i bardzo mu się podobam. Cały czas patrzy na moje zdjęcia. Cały czas mi to powtarza, nawet kilka razy gdy dzwoni. Nawet mi powiedział, że mnie kocha i że wie że to za szybko ale takie uczucia ma. Cały czas mi to mówi i pisze. Nawet chciałby ze mną za mieszkać bo tęskni za mną i jest zazdrosny o mnie. Jeszcze się nie spotkaliśmy mamy 1 spotkanie w sobotę. Moje pytanie brzmi czy możliwe żeby facet tak szybko pokochał zwłaszcza jak jest duża różnica wieku. I jak odróżnić kiedy uczucia są prawdziwe, a kiedy bajeruję?? Może da się to jakoś sprawdzić, żeby mieć pewność, bo można też źle ocenić. Proszę o radę!!!

Gość Huszu
jesteś taka stara a taka głupia facet chce cię wyruchać taki nie szuka poważnego związku chyba że to napalony prawik co nigdy nie miał dziewuchy

Jak się nie spotkaliście, to nie miał się jak zakochać. Z tym mieszkaniem podejrzane, pewnie sam nie ma gdzie mieszkać. Pobądź jeszcze na tym portalu, to trafi się ktoś normalny. a ten koleś to jakiś krętacz na pewno!

Gość Wendii28
Może jestem stara i głupia ale wolę się dowiedzieć niż przekreślić człowieka bo można się pomylić. On ma mieszkanie i nie jest prawiczkiem. A dwa mówił mi że to nie jest najważniejsze u niego i nie zrobi nic jak sama nie będę chcieć. Że nic na siłę.

Gość Huszu
moim zdaniem nie powinnaś mu ufać przecież go nie znasz mógł pisać cokolwiek o sobie przecież mógł zmyślać powinnaś się z nim spotkać i w tedy ocenić jego charakter

Gość sutkak3
Dziewczyno uważaj, teraz pełno głupków na tym swiecie, zeby Cię nie wykorzystał bo będziesz żałować że byłaś tak naiwna

Gość hgkhjljk
HAhahahahaha :D To musi być prowo, nie uwierzę, że jakaś debilka uwierzyła, że facet ją kocha po 3 dniach internetowej znajomości. Chyba, że to szalona desperatka, która w życiu faceta nie miała :D

Gość chory czlowiek to jest
przeciez to jakiś psychol:-( jak mozna po 3 dniach wydzwaniac o 2 w nocy, wyznawiac miłość komus z kim sie jeszcze nawet nie spotkało????:-( Ja bym sie z kims takim nawet nie spotkała, to jakiś pewnie psychol i tyle w tym temacie.