Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwkemckdcmkdmckcmkdmckdmckdmc

Dlaczego niektórzy rodza sie w pieknym nowym jorkum los angeles, hiszpanii a inn

Polecane posty

Gość oh yes_ ---
Laura , kończe z tobą rozmowe, bo nie masz zielonego :) pojęcia o co mi chodzi

Gość Laura2223
zresztą w tamtych biednych południowych panstwach ludzie jak mówiłam są uśmiechnięci i jest cieplejszy klimat...

Gość U Must C the truth
Jak wam się podoba temperament i otwartości latynosow to zapraszam do Meksyku czy Wenezueli czy Hondurasu,Chile etc etc gdzie w ramach rywalizacji gangów o wpływy z handlu narkotykami i jego przemytu rocznie giną tam tysiące ludzi a głów obcina się tam ludziom więcej niż na wojnie w Afganistanie czy krajach arabskich tylko że tam wojny oficjalnie ni ma. Zacznijcie w końcu debile myśleć nieco bardziej syntetycznie. To że ktoś się uśmiecha i jest miły nie oznacza że nie może sprzedać kosy. Mentalność w waszych ustach to zwykle pustosłowie.

Gość Laura2223
oh yes- no nie mam pojecia bo Ty sobie udowadniasz ,że ,, zawsze może być gorzej" ,ale mnie to wcale nie przekonuje.

w Polsce jeszcze nie jest tak zle, akurat duza czesc swiata zwiedzilam i uwierzcie mi, ze macie powody do radosci, ze urodziliscie sie akurat tutaj. Moze nie jest to kraj mlekiem i miodem plynacy, moze nie jest tak bogaty jak usa czy europa zachodnia, jest tez duzo bardziej popieprzony, ale cieszcie sie ze nie urodziliscie sie gdzies w Afganistanie, w Afryce, Korei Polnocnej czy nawet na Ukrainie 🖐️

Gość Laura2223
U Must C the truth - no ok , zgoda są ,, gorsze " panstwa od naszego ,ale jest też całe mnóstwo tych gdzie lepiej by się było urodzić i po co tkwic tu w Polsce jak na wyciagniecie reki praktycznie mamy inne kraje .Jest Unia na szczęście , możesz wyjechac i pracowac gdzie chcesz

Gość prawictwo pospolite161
a ja sie nigdzie nie wybieram .. Moge stworzyc tutaj swój własny raj

Gość Abbatuff
Cwana w necie Otóż to,otóż to!!

Gość facio30latek
sam sie zastanawiam nad zmianą państwa ale trzyma mnie tu jeszcze kilka rzeczy materialnych ,ale moze kiedys lub jak dostane mega kopa w dupe to sie rusze ,co do POlaków to jesteśmy głupim narodem dajacym sie wkrecic we wszystko co napiszą gazety co pokazą w tv itd itd,przykre jest tez to ze nie ma na kogo glosować bo prawdę mówiąc mamy w rządzie ludzi którzy intelektem nie grzeszą a z nim niestety ale trzeba sie urodzic, w żadnej szkole sie go nie nauczymy,chciałbym zyc w Polsce ale prawda jest brutalna ,małe zarobki pozwalają przeżyć ale nie zyc i tak jak czytałem gdzies ostatnio w polsce w 2015 roku bedzie wiecej trupów niz dzieci, i to bedzie tylko spadac a to grozi podniesieniem wieku emerytalnego do 100 lat albo i wiecej!!!! żartobliwie pisząc jestesmy dla europy tylko 3 swiatem ,sa gorsze kraje ale do chuj... wszystko by mogło byc dobrze tylko elity które nami rządzą musieliśmy byśmy wywieść na Syberie i trzeba by było zarekwirować wszystko co mają i zacząć wszystko od nowa

Gość rosomak z roswell
Worldistheghetto Widzę, że już zniknąłeś na dobre, ale nic ująć, może dodałbym tylko tyle, że wracamy do podstaw, czyli elity. Jeśli kraj nie ma elity, która jest jego własną, wyrosłą z narodu, z jego zalet i wad także poniekąd, ale zakorzenioną w nim, to biada takiemu narodowi. I tak jest w Polsce. Tutaj nie ma autentycznie polskich elit. I nie chodzi tu o to, że ktoś ma pochodzenie żydowskie, niemieckie czy rosyjskie, tylko o to, że przyjął rolę elity narodu z rąk obcych, czyli w naszych warunkach rosyjskich/sowieckich. Gdy Sowiety upadły, ci ludzie zwrócili się ku zachodowi i tam bili pokłony i znów nie chodzi tu o to, by nie być w sojuszu z USA, by nie kopiować dobrych wzorów, by nie zgadzać się na inwestycje zagraniczne, ale o to, by robić to w INTERESIE WŁASNEGO PAŃSTWA. Otóż to, te "polskie elity", zachowują się, jakby to nie było ich państwo, tylko prowincja oddana im w tymczasowy zarząd. A naród pozbawiony głowy zdycha

Gość w polsce koszmar to zarobki
Gdyby nie to może ludzie byliby inni , chooj wie. Szkoda tego kraju i tyle...........