Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x2xx

dziwna sytuacja-facet

Polecane posty

Gość x2xx

a wiięc tak, zacznę od tego że pisałam od czasu do czasu z chłopakiem. 29 grudnia napisał do mnie, co robie w sylwestra. I zaczął pytać, czy spędzimy je razem. Ja oczywiście uradowana, zgodziłam się. Po czym on do mnie napisał, żeby najpierw sie zobaczyć dzień przed sylwkiem. Po czym nagle zniknął z fb. Potem mi tylko puścił sygnała na tel. Odpuściłam. Na drugi dzień ( dzień rzekomego spotkania ) w ogóle się nie odzywał. Weszłam na fb, oczywiście był dostepny. Ale nie napisal. W końcu sama napisałam do niego, ale on nie odpisał bo już go nie było. Ale jak odczytał wiadomość to mógł przeciez mi odpisać. No i od tej pory się do mnie już nie odezwał. A ja jeszcze nie zapomniałam. I teraz mam straszną ochotę do niego napisać. Co zrobić? Co napisać? CZy bede totalną idiotką jak sie do niego odezwę? Ale z 2 str mysle że może mu jest głupio i dlatego się nie odzywa. Co o tym myslicie?

Gość x2xx
właśnie że nie dalam

Gość de da du
no własnie,dlatego właśnie,ze nie dałaś to własnie cie olał

Gość herrr
olal Cie, odezwiesz sie i wyjdziesz na desperatke

Gość x2xx
prosze, niech się ktoś wypowie... potrzebuje czyjejś rady

Gość x2xx
nie ma tutaj nikogo kto by mi coś doradził?

Gość katiggg
ja z "kolega" tez nie rozmawialam juz ponad miesiac. tez mnie kusi zeby sie dezwac,ale powiedzialam ze nie. moze sie odezwie, jak nie spotkam go za jakis czas w pracy i tyle. chociaz chcialabym zeby sie odezwal...

nie odzywaj się ... Olał Cie i tyle nie rób z siebie idiotki zapomnij i po problemie to mężczyźni maja zdobywac nie na odwrot

Gość x2xx
up

Gość ewertrtty
dziecko nie pisz juz nic do tego ćwoka :) czego nie rozumiesz?

Gość x2xx
widział mnie na żywo, wiec nie musieli

Gość widzisz,a nie grzmisz!!
Ona chce,żeby napisać,że on jest strasznie nieśmiały,pozatym jego młodsza,wredna siostra zmieniła mu cos w fb i wiadomości od ciebie sa ukryte,wiec ich nie widzi,no a niespotkał sie z nia,bo miał grype i 40,5 st goraczki,wiec nie dał rady dać ci znać-no,a w szpitalu zjebali mu komórke i nie ma jej nr.:-(:-(:-(. Lepiej Ci?

Gość x2xx
wcale nie tego oczekiwałam. Po prostu chciałam sie doradzic;/

Gość widzisz a nie grzmisz !!!!!
przecież gro ludzi napisało Ci, ze ma Cie w dupie, wiec dlaczego nie przyjmujesz tego do wiadomosci ?? tylko wciaz chcesz sie ' doradzac '... z drugiej jednak strony - hmmm moja teoria o grypie jest przeciez w takim szczycie zachorowań jak najbardziej prawdopodobna ! :)

Nic do niego nie pisz, zignoruj go tak jak on zignorował ciebie, jeżeli zacznie dzwonić odbierz za trzecim razem, albo oddzwoń za dwa dni, tak samo nie odpisuj mu odrazu.

Gość x2xx
??

Gość noshit
Co zadna rada nie byla taka jaka chcialas zeby byla i czekasz na kolejne az wkoncu ktos napisze to co chcesz? Ma Cie w dupie i tyle tak jak napisali przedmowcy ale jak tak strasznie chcesz to napisz do niego bedzie wiedzial ze Cie owinal wokol palca i mu wkoncu dasz zeby mial Cie w dupie jeszcze bardziej ;)

Gość x2xx
nie chciałam zobaczyc jakich odpowiedzi bedzie więcej. "za" czy "przeciw". WIęc sie wypowiadajcie:)