Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość navi1x

moja mała fantazja

Polecane posty

Gość navi1x

Witam mam 20 lat, oczywiście i pewnie jak wszyscy tu lubię sex... Ale mam ochotę zrobić to ze starszą od siebie Kobietą, do 40 lat... Mam taką fantazję, ale czy to normalne... Hm a po drugie czy to realne, bo ja nie wiem jak do tego doprowadzić... Nie będę szukał na jakiegoś typu portalach bo to raczej graniczyć z cudem, nie będę jeździł do agencji bo nie akceptuję tego typu zabaw... Czy są tu kobiety które by się by wypowiedziały na ten temat czy robią to z młodszymi i czy też mają na to ochotę lub o tym fantazjują...

Gość Maja2368
Myślę że dużo starszych kobiet marzy o stosunku z młodszym facetem. Tylko zastanów się czy naprawdę warto. Jeśli nie będziesz zadowolony po seksie ze starszą kobieta możesz później nie mieć ochoty na seks z dziewczyna. Uraz po złym stosunku pozostaje... Nie mniej jednak życzę powodzenia:)

a moim zdaniem....to że dużo "starszych" kobiet ma ochotę na seks z młodszym facetem to mit.....;)

Ja kochałem się z starsza kobietą i kocham do teraz i jest fajnie nawet lepiej niż z młodszymi człowieku szukaj i korzystał póki jesteś młody ruchaj na prawo i lewo jak jest okazja warto

Gość mityczna Telimena
mity nie biorą się z powietrza... mity to opowiastki dla idiotów aby przyswoili w strawnej formie pewne prawidlowości :classic_cool:

Gość navi1x
bardzo chętnie spróbował bym seksu ze starszą kobietą tylko nie bardzo wiem gdzie mogę taką spotkać..

Gość big mamuska 30+
spierdalaj gowniarzu, ja moge ci najwyzej dac pasem po dupie jezeli lubisz takie zabawy i uznasz to za przyjemnosc

hah...a jednak miałem rację, nawet jeśli to tylko pożywka dla ubogich umysłowo....;)

Zauważyłam, że jest Was ostatnio wielu - wyłaniacie się jak grzyby po deszczu...Cóż, uważam że pomysł jest dobry. Wiele Cię nauczy a w razie porażki nie wyśmieje. Sama też tego doświadczyłam. Uwierz mi, tutaj można taką upolować.

dobrze więc....rozumiem że wiesz o czym piszesz. W takim razie może Ty...?

Gość navi1x
słyszałem ze taka doświadczona kobieta potrafi nauczyć wielu ciekawych rzeczy:) chętnie bym spróbował może znajdzie sie jakaś chętna pani?

Mnie jeszcze żadna nie wyśmiała ale uważaj kobieta starsza umie podjarac i to konkretnie powagą znają się na rzeczy i dobrze to robią z wyczucien

Gość navi1x
TheExpendables gdzie spotkałeś taką kobiete? możę mi coś doradzisz gdzie bym mógł zapoznać taka?

Pewnie że z wyczuciem. Mówiąc, że tego doświadczyłam, nie mam na myśli, że byłam z prawikiem (mam 30 l.) tylko to, że mój pierwszy raz był ze starszym o wiele mężczyzną. I zarówno starszy facet, jak i starsza kobieta - są bardziej doświadczeni, wiadomo. To jest niezapomniane i pewnie zawsze tak będzie.

Pewnie że z wyczuciem. Mówiąc, że tego doświadczyłam, nie mam na myśli, że byłam z prawikiem (mam 30 l.) tylko to, że mój pierwszy raz był ze starszym o wiele mężczyzną. I zarówno starszy facet, jak i starsza kobieta - są bardziej doświadczeni, wiadomo. To jest niezapomniane i pewnie zawsze tak będzie.

Adamie nie masz pojęcia ile kobiet czyta nasze wypowiedzi w ogóle się nie wypowiadając...znam kilka osobiście a Ty założycielu zostaw namiary na siebie i czekaj cierpliwie...

Adamie nie masz pojęcia ile kobiet czyta nasze wypowiedzi w ogóle się nie wypowiadając...znam kilka osobiście a Ty założycielu zostaw namiary na siebie i czekaj cierpliwie...

No jak znaleźć to ci nie doradze bo umiem to było tak że stało to się nagle ja mam 22lata ona miała32l ogólnie wpadliśmy na siebie wymieniliśmy się numerami telefou doszło do spotkania u niej w domu i było bzykanie na początku się bałem że jej nie zaspokoje bo starsza ale było jej wspaniałe i do teraz chce

skoro tak....to sprawdzam, tylkospokoj@wp.pl ; dla wszystkich "tylko" czytających....;) Może któraś zbierze się na odwagę..? zaryzykuje wymianę poglądów...na początek :) Nadal podtrzymując że to tylko mit;)

Gość navi1x
maci racje zostawiam kontakt do siebie navi1x@o2.pl może akurat znajdzie się jakś chętna pani:)

Gość navi1x
myślę ze w realu szybciej się jakaś pani trafi tylko jak z nią zagadać bo nie bardzo wiem..

Gość navi1x
dziewczyny co o tym sadzicie? miałyście kiedyś młodszego kochanka?

Mogę Ci o sobie napisać - nie miałam i nie mam zamiaru - może są takie, które o tym marzą, ale nie znam osobiście. Starsi są dla nas bardziej atrakcyjni, bo podejrzewamy chociaż, że bardziej doświadczeni...ale jak pisałam wcześniej, czekaj cierpliwie...

Gość jjjjjjajajaja
hahaha fajne te wasze fantazje. Ale Dziewczyny, stary facet??? fuuuuuuj a mlodszych nianczyc ,to tez nie fajne - bez obrazy chlopaki :P