Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka222222

TEŻ JESTEŚCIE TEGO ZDANIA CO JA?

Polecane posty

Gość malenka222222

Otóż, poznałam ostatnio "faceta" który na karku ma 24 lata, nie ma prawa jazdy, pracy i w dodatku jest na utrzymaniu młodszego brata, co prawda spotkałam sie z nim pare razy fajnie sie współnie spędzało czas ale otworzyłam oczy i pomyslałam że trzeba to zakonczyć, mam 23 lata i musze jakoś zacząć myślec o swojej przyszłośći na poważnie, zresztą mam zamiar wyjechać z Pl, a zresztą jak moja mama dowiedziałaby się jakiego nieudacznika znalazłam to by mnie wyśmiała, on teraz wydzwania wypisuje a ja nie odbieram, bo nie wiem jeszcze jak mu to wytłumaczyć.. może powiecie że jestem materialistka no ale błagam was jak koleś w tym wieku może nie mieć niczego? gdzie ja się z nim będę spotykała w lesie? może jeszcze mu kase swoją będę dawać? i prace załatwiać?

Gość malenka222222
wogóle wiekszość facetów to beznadziejne zera bez przeszłości i przyszłości nie mających do zaoferowania niczego, a potem się dziwią ze kobieta odchodzi do innego.

Gość malenka222222
zamiast kasę swoją mu dawać wolałabym się za jego kasę oddawać.

Gość S89
Ustawieni faceci w dupie mają bździągwy twojego pokroju, bierzesz takiego nieudacznika albo do końca życia targasz pieroga :D

Gość malenka222222
spierdalaj podszywie, widać że kolejne zero to pisało ;)

A może on właśnie stracił pracę i akurat szuka nowej?Czy od dawna tak...A może jest chory, coś mu dolega, nigdy nie wiadomo. Ja nie wiem co bym zrobila, ale chyba bym się wstrzymała chwilę, nie skreślałabym tak z punktu. Może poczekaj trochę, poobserwuj o to chodzi, co będzie dalej?Czy on studiuje?

Gość hvinujh
twoje życie twoja sprawa, rób jak uważasz. Jednak nie oceniaj ludzi pochopnie i nie przkreślaj na samym starcie. Nie leć też na kase bo to wcześniej czy później gubi wszysstkich

Gość malenka222222
jakaś kurwa założyła ten temat spod mojego nicka:O kurwy i złodzieje nicków panoszą się po forum:(

Gość ewertrtty
daj mu troche czasu, nie musisz zaraz mu dupy dawac, koleguj sie, moze znajdzie prace w koncu

Gość malenka222222
ledwo technikum skonczył nawet matury nie ma a wy tu o studiach ?? :P on sie sam "zwolnił" z roboty na własne życzenie. codziennie mi gadał ze jutro pójdzie poszukać pracy, do czego nigdy nie dochodziło. i skoncze juz z tymi marnymi podszywami