Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lostakchciał

mój chłopak mnie bije

Polecane posty

Hej.. Jestem w związku już ponad 4 lata. Było pięknie przez kolejne dwa lata, ale później się zaczął koszmar. Wybaczałam mu, ponieważ nie widziała świata poza nim. Nie wiem jak mam się uwolnić od Niego, gdyż on grozi mi tym, że jeżeli będę miała innego zabije mnie i Jego. Jest strasznie zazdrosny, agresywny, chamski.. Boje się, choć nadal go kocham.. ;( Ostatnio też była taka sytuacja, że mnie uderzył.. Prosi się o kolejną szanse, lecz ja nie chcem jej dać! Nie wiem co robić.. Chce zapomnieć i żyć normalnie bez strachu i poniżania. Proszę o pomoc.

Gość gvbdbgbsdgsdgbsgbsdfd
jesli na to pozwalasz i dalej z nim jesteś i dalej go kochasz znaczy ze jestes kretynką. Nic z toba nie da sie zrobic. zasda jest prosta: albo przestajesz z nim byc albo stawiasz ultimatum, jeszcze jeden raz i spierdalaj

Twój chłopak powinien się leczyć albo conajmniej nad sobą popracować, jeśłi tego nie robi to uciekaj od niego póki czas

Gość gvbdbgbsdgsdgbsgbsdfd
chcem?! litości...

Gość fgjjkhkjkghg
cos salbo cie bije skoro dalej z nim siedzisz... a moze cie to podnieca jak cie przed seksem obije po twarzy? ,< !ty moj twardzielu no dalej przyloz mi, bylam niegrzeczna> jestes kretynka bez obrazy

Gość upadam_psychicznieee....
PROWO!!!!!!!! NIKT NIE JEST TAKI TEPY ZEBY DAWAĆ SIE TAK PONIZAC I UPOKARZAĆ

anonimki . znam dużo więcej osób którzy poniewierają kobiety oraz je boją wiec nie wyskakujcie tutaj z takimi tekstami. Po prostu chcem usłyszeć od Was co moge z tym zrobić.

Gość wiki111
Co zrobić??? odejść jak najszybciej i jak najdalej od niego. Prędzej czy później cie zniszczy.nie zwracaj uwagi na jego groźby czy prośby po prostu ODEJDŹ!