Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endiulkamamusia

W co ubrac noworodka urodzonego w sierpniu ???

Polecane posty

Gość endiulkamamusia

witam mamusie :) w co ubrac noworodka urodzonego w sierpniu ? termin mam na 17 sierpien co wy ubieralyscie na wyjscie ze szpitala? i na spacerki ??:) tak mysle ze jak bedzie goraco to czy wystarczy mu body i spioszki?

Gość Jacusiowa Mama
Wszystko zależy od temperatury, musisz przygotować rózne opcje, cieplejszą i chłodniejszą, z resztą nie musisz ze sobą zabierać wszystkiego do szpitala, ktoś Ci to dowiezie w dniu w którym będziesz wychodzić, przynajmniej ja tak zrobiłam - rodziłam w grudniu i uszykowałam dwie opcje na wielki mróz i mniejszy mróz, Mąż dowiózł i już.

Gość endiulkamamusia
dzieki :) ja pierwsze dziecko rodzilam w styczniu byl snieg i bardzo zimno mial na sobie body z dlugim rekawkem skarpetki kombinezon czapke i rekawiczki teraz drugie wypada mi na sierpien :) raczej bedzie goraco mysle ze ubiore mu body i spioszki i czapeczke chyba wystarczy co??? boje sie zeby sie nie rozchorowal przez to:/

Gość O matko dopiero
w sierpniu rodzisz i już się pytasz w co masz dziecko ubrać na wyjście?Do lata daleko chyba, że Ty wiesz jaka pogoda akurat będzie danego dnia :o

Gość Jacusiowa Mama
Zazwyczaj ze szpitala do auta nie idzie się daleko, więc nawet gdyby coś było nie tak to nic się nie stanie, szczególnie, że raczej może być mu za gorąco niż za zimno. I latem lepiej mniej założyć, a czymś przykryć, np. pieluchą, bo jak będzie gorąco to w aucie jeszcze bardziej, a wtedy łatwiej będzie Ci się pozbyć pieluszki niż zdejmować maluszkowi jakieś ubranka.

Gość Autorka rodzi
za niecałe 7mcy i już pyta w co dziecko ubrać. Najpierw trzeba urodzić!

Gość endiulkamamusia
przepraszam cie serdecznie ale to moje sprawa co gdzie sie pytam nie masz nic do powiedzenia na ten temat to nie pisz wcale jejku nie moge takich ludzi zawsze znajdzie sie ktos kto wsadzi 2 grosze :/

Gość endiulkamamusia
Jacusiowa mama : dziekuje ci :) wiem moze to dziwne ze teraz o to juz pytam ale mam akurat czas dla siebie nudzi mi sie i postanowilam zapytac czy to cos zlego??

mopj syn ur sie 12 sierpnia i jak wychodzilismy ze szpitala to mial na sobie body z dr rekawkiem i spiochy + czapeczka.

Gość aha123456
to zalezy, wpolowie sierpnia zazwyczaj jest juz chlodniej, moze jakis kaftanik, spiochy i kocyk?

Gość tld
na pewno czapeczka na główkę, body i śpioszki i to w zupełności wystarczy. miej pod ręką kocyk którym mozesz zakryć dziecko. Ja też rodzę w sierpniu i nie przejmuj się złośliwymi komentarzami. Jest tu grupa jadowitych osób,które całe dnie spędzają na wychwytywaniu nowych tematów i komentowaniu. nawet pozytywny test ciążowy i radość przyszłej matki potrafią zgasić

Gość endiulkamamusia
dziekuje za dobre rady tak zrobie body,spioszki i czapeczka :) co do domyslam sie ze... brak slow :/ zamknij sie i nie wkurzaj ludzi mojego meza nie bylo jak pisalam ten temat tak wiec.. po za tym zajmij sie soba a nie szukasz sensacji i okazji aby komus cos dowalic :/ i nie podniecaj sie tak... hehe!