Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielony kwiatek

Panowie z ...

Polecane posty

Gość Zielony kwiatek

Witam, Wraz z przyjaciółka od 3 lat mieszkamy w Anglii. Od dwóch tygodni moja przyjaciółka Ania spotyka sie z algierczykiem. Kilkakrotnie próbowałam jej delikatnie dać do zrozumienia, ze ten mężczyzna nie jest odpowiedni dla niej i ze ten związek nie ma szans albo skończy sie dla niej bardzo złe. Próbowałam opowiedzieć jej o ich religii, o podejściu do kobiet itd. Jednak Ania nie chce o niczym słyszeć. Tłumaczy mi, ze on jest nowoczesny i mówi jej ze jest "Britsh". Bardzo zależy mi na przyjaciółce.Wiem, ze długo nie była w żadnym związku i to ze teraz ktoś ja dojrzał potęguje, jednak nie sadze żeby to był dobry kandydat dla niej. A moze sie myle? Nie chce zepsuc naszej przyjazni, nie wiem co robic? Czy tez nie robic nic? Co sadzicie?

Gość eweweerrrtrt
nic nie rob, da mu dupy, zostawi ją, to sie naucz na swoich bledach

Gość Zielony kwiatek
Kurcze fajna z niej dziewczyna, długo nie miała nikogo a teraz wpadła jak sliwka w kompot. Wiem, ze sie załamie jak ja zostawi i próbuje coś zrobić tylko nie bardzo wiem jak ja przekonać bo ona teraz to chyba w ogóle nie myśli.

Gość Zielony kwiatek
Kurcze fajna z niej dziewczyna, długo nie miała nikogo a teraz wpadła jak sliwka w kompot. Wiem, ze sie załamie jak ja zostawi i próbuje coś zrobić tylko nie bardzo wiem jak ja przekonać bo ona teraz to chyba w ogóle nie myśli.